Magazin Athena Hakan’ın hastalığı ne? Hakan Özoğuz’un sağlık durumu nasıl? Açıklama yaptı mı?

Athena Hakan’ın hastalığı ne? Hakan Özoğuz’un sağlık durumu nasıl? Açıklama yaptı mı?

Paylaş
Athena Hakan’ın hastalığı ne? Hakan Özoğuz’un sağlık durumu nasıl? Açıklama yaptı mı?

Athena grubunun sevilen üyesi Hakan Özoğuz’un hastalık haberi sevenlerini üzüntüye boğmuştu. 11 Ağustos’ta sosyal medya hesabından takipçilerine seslenen Athena Hakan, bir süreliğine konserlerde yer alamayacağını belirtmişti. Son günlerde çıkan haberlerin ardından ‘Athena Hakan’ın hastalığı ne?’ ‘Hakan Özoğuz’un sağlık durumu nasıl? Açıklama yaptı mı?’ araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Hakan Özoğuz’un sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. 45 yaşındaki ünlü ismin lenfoma hastalığına yakalandığı duyulmuştu. Sevilen isim uzun sürenin ardından sevenlerine yine sosyal medya hesabı üzerinden seslendi. Peki, Athena Hakan’ın hastalığı ne? Hakan Özoğuz’un sağlık durumu nasıl? İşte yanıtı…

Haberin Devamı

HAKAN ÖZOĞUZ’UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hakan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

11 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Fenerbahçe’de dünyaya gelen Hakan Özoğuz aslen Gazianteplidir. Athena grubunun gitaristi olan ünlü isim aynı zamanda Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi olarak bilinmektedir.

Babası Ahmet Hamdullah Özoğuz 2007’de öldü. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü.

Hakan Özoğuz, 15 yaşında gitar çalmaya merak saldı. İkiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra’ya gittiler.

Haberin Devamı

1990 yılında Athena grubunu kuran Özoğuz kardeşler 1991 yılında Horror Dimensions isimli beş şarkılık bir demoyu kasede kaydettiler. 1993 yılında ise ilk albüm One Last Breath'i piyasaya sürdüler.

Futbol taraftarlarının tezahüratı haline gelen ‘Holigan’ın ardından Athena dördüncü video klibini ‘Tarlaya Ektim Soğan’ adlı şarkıya çekti.

Holigan albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Millî Basketbol takımımız için yaptığı “12 Dev Adam” şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır.

Grup asıl başarısını 2000’li yıllarda sağladı ve Tam Zamanı Şimdi adını verdikleri albümden birçok hit çıkarmayı başardı. “Palavra”, “Macera”, “Aşk Meşk Yok” sevilen şarkılar arasına girdi.

Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası ve Eurobasket 2001’de tüm Türkiye “On İki Dev Adam” ile adeta tek yürek oldu. Athena bu proje için hazırladığı aynı isimli parça ile zirvedeki tek isim oldu ve kurulduğundan bu yana kariyerinin en başarılı dönemine imzasını attı.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde ikinci en fazla puan alan şarkı oldu.

ATHENA HAKAN’IN HASTALIĞI NE?

Bir süredir grubun konserlerinde yer alamayan Hakan Özoğuz, Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Lenfoma'ya yakalandı. Özel bir hastanede tedavi olan oyuncunun geçtiğimiz günlerde taburcu olduğu öğrenildi. 

Haberin Devamı