Magazin ‘Baba Parası’ndan çok konuşulacak kareler

‘Baba Parası’ndan çok konuşulacak kareler

Paylaş
‘Baba Parası’ndan çok konuşulacak kareler

Baba Parası’ filmi vizyon için gün sayıyor. Selçuk Aydemir imzalı filmin seyircisiyle buluşmasına iki haftadan az bir süre kala, sürpriz fotoğraflar geldi.

Baba Parası’, ‘1 Milyar Dolarlık’ mirasın peşine düşen bir ailenin komedi ve aksiyonla harmanlanmış hikayesini konu alıyor. Film, paranın cazibesine kapılan insanların nasıl değiştiğini usta oyuncu kadrosu ile beyaz perdeye taşıyor.

Haberin Devamı

Makyajı olay yaratmıştı

Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirilen çekimlerde 150 bin liraya uygulanan yaşlandırma makyajı ile dikkatleri üzerine çeken Murat Cemcir (Karun Baba), beş saatte uygulanan makyajla 30 yıl yaşlandırılınca, sosyal medyada çok konuşulmuştu. Filmden yeni gelen kareler ise daha ilgi çekici. Baba Parası ‘Karun’ un renkli dünyasını gösteriyor.

1 Ocak’ta seyirciyle buluşacak ‘Baba Parası’ filmin başrollerinde Murat Cemcir ile birlikte Ahmet Kural, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş rol alıyorlar. ‘Baba Parası’, TR 40 33 Productions yapımcılığında gerçekleştiriliyor.