MagazinBahar 11. bölüm tek parça full part izle!

Bahar 11. bölüm tek parça full part izle!

Paylaş
Bahar 11. bölüm tek parça full part izle!

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bahar, Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. MF Yapım imzalı ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar dizisinin senaryosu Ayça Üzüm'ün kaleminden çıkıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya'ın yer aldığı Bahar dizisinin 11. bölümü merak konusu oldu. İşte Bahar 11. bölüm tek parça full part izle...

Her salı seyirci karşısına çıkan Bahar dizisin son yayınlanan 11. bölüm izleme linki haberimizde.

Haberin Devamı

BAHAR 11. BÖLÜM

Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur’un Bahar’la barışma isteğini kaldıramayan Rengin’in ise Bahar için başka planları vardır!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Haberin Devamı

BAHAR 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.