Magazin Barış Akarsu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Barış Akarsu’nun filmi Merhaba ne zaman vizyona giriyor oyuncuları kimler?

Barış Akarsu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Barış Akarsu’nun filmi Merhaba ne zaman vizyona giriyor oyuncuları kimler?

Paylaş
Barış Akarsu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Barış Akarsu’nun filmi Merhaba ne zaman vizyona giriyor oyuncuları kimler?

Sevilen sanatçı Barış Akarsu, genç yaşta hayata gözlerini yumarken arkasında gözü yaşlı binlerce hayran bırakmıştı. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Peki, Barış Akarsu’nun filmi ne zaman vizyona giriyor oyuncuları kimler? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Barış Akarsu’nun hayatının konu alındığı Merhaba filmi sonunda sinemada seyirci ile buluşuyor. Müziğe küçük yaşlarda ilgi duyan ve 2004 yılında katıldığı yarışmadan birinci olarak ayrıldıktan sonra Türkiye’nin pek çok yerinde konser veren Barış Akarsu elim bir kazanın ardından hayata gözlerini yummuştu. Peki Barış Akarsu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte hayatı ve Merhaba filmine dair ayrıntılar…

Haberin Devamı

BARIŞ AKARSU’NUN FİLMİ MERHABA NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım 2022 Cuma günü sinemalarda seyirciyle buluşacak.

BARIŞ AKARSU MERHABA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Mert Dikmen’in yönettiği Barış Akarsu Merhaba filminin senaryosunu ise Mert Dikmen ile birlikte Can Anar kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

  • Barış Akarsu: İsmail Ege Şaşmaz
  • Almila Ada
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Şafak Pekdemir
  • Ebru Nil Aydın
  • Hüseyin Avni Danyal
  • Metin Coşkun
  • Burak Satıbol
  • Aytaç Uşun

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde doğdu ilk, orta ve lise öğrenimini Amasra'da tamamladı. Lise eğitimine devam ederken Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel olarak yelken sporu ile ilgilenmeye başladı.

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Barış Akarsu’nun müzikle asıl tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye, gitar ve mızıka ile oldu.

O dönemlerde dinlemeye başladığı 1970 ve 1980'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarından etkilenen Barış Akarsu, Antalya'da animatör ve müzisyen olarak çalıştı.

Haberin Devamı

2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye isimli yarışmaya katılan Barış Akarsu, buradan birincilikle ayrıldı. Yarışmadan hemen sonra İstanbul'a yerleşen ve müzik çalışmalarına burada devam eden sevilen isim yarışmanın sonuçlanmasından ilk albümünü çıkarmasına kadar geçen sürede Türkiye'nin değişik yerlerinde sayısı 200'ü geçen konserler verdi.

Barış Akarsu ilk albümü Islak Islak'ı 31 Aralık 2004 tarihinde Seyhan Müzik'ten Serdar Öztop'un yapımcılığı ile piyasaya sürdü. Bu albümden aynı yıl içerisinde "Islak Islak", "Kimdir O", "Amasra" ve "Mavi" parçalarına klip çekti. 3 Ağustos 2006 tarihinde, ikinci albümü olan Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek'i piyasaya çıkardı. 10 yeni ve 1 coverden oluşan albümde söz ve bestesi Akarsu'ya ait "Yeter Be" ve "Ben" adlı iki eser de yer alıyordu. İkinci albümden; "Vurdum En Dibe Kadar" ve "Yaz Demedim" parçalarına klip çekildi. 2006 yılında Star kanalında yayınlanmaya başlanan Yalancı Yarim dizisinde başrollerden birini üstlendi. Bu dizinin ardından milyonlarca seveni tarafından "Alfonso Tarık" olarak anılmaya başlandı.

BARIŞ AKARSU KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ?

Barış Akarsu, yirmi sekizinci doğum günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı saat 22:30 civarında, Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde vefat etti. Barış Akarsu ise hastaneye kalbi durmuş olarak getirilmiş ve acil serviste kalbi yeniden çalıştırılmıştı. Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu, beş günlük yoğun bakımın ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 20:10 sularında hayatını kaybetti ancak ölümü 23:10'da açıklandı.

Haberin Devamı