Magazin Barış Arduç'tan Gupse Özay'a iltifat!

Barış Arduç'tan Gupse Özay'a iltifat!

Paylaş
Barış Arduç'tan Gupse Özay'a iltifat!

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren, senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı 'Lohusa' filmiyle seyirci karşısına çıkan Gupse Özay, eşiyle birlikte katıldığı 'İyi Bir Aile Değiliz'in galasında, Barış Arduç'a yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti.

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Derya Karadaş ve Sarp Apak'ın rol aldığı, 9 Şubat’ta vizyona girecek 'İyi Bir Aile Değiliz' filminin galasına katılanlar arasında oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç da vardı.

Haberin Devamı

"TEKRAR EDİNCE KIYMETİNİ KAYBEDER"

Jan Asya adında bir kızları olan ünlü oyunculardan Gupse Özay, gözde çift olmaları hakkında soru yöneltilince, "Biraz öv beni hayatım" diyerek güldü.

Barış Arduç ise "Çok defa tekrar edince kendi kıymetini kaybeder. Nazardan değil ama sürekli söylemek bazı şeyleri kıymetini kaybettirir" karşılığını verdi.

'İNCİ TANELERİ'NE ÖVGÜ

Gupse Özay, geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Güven Kıraç gibi isimlerin rol aldığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri' hakkında, "Orada bir sanat var. Bir oyuncu arkadaşımız çok güzel dersler almış ve çok güzel canlandırıyor karakteri. Müzik çok tatlı" açıklamasını yaptı.