Magazin Barış, Aslı’yı öldürmeye çalıştı! Veda Mektubu 19. bölümde neler oldu?

Barış, Aslı’yı öldürmeye çalıştı! Veda Mektubu 19. bölümde neler oldu?

Paylaş
Barış, Aslı’yı öldürmeye çalıştı! Veda Mektubu 19. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 19. bölümü 17 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 19. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Alanur’dan büyük itiraf! Beste’nin babası Ziya çıktı.

Haberin Devamı

BARIŞ, ASLI'YI KAÇIRIYOR

Mehmet, Barış'ın Aslı'ya olan takıntısını öğrendiği sıralarda Aslı, Barış'ın annesinin yanına giderek yardım istemeye çalışırken Barış planını devreye soktu ve Aslı'yı kaçırdı.

Aslı'yı zorla karavana bindiren Barış, Aslı'yla dünya turu yapma hayalini gerçekleştirmek için yola çıktı.

NEVZAT TUTUKLANDI

Alanur’u zehirlemek için garsona emri Nevzat’ın verdiğini öğrenen Ziya, Nevzat hakkında suç duyurusunda bulundu. Polisler ise Nevzat’ı evden alıp götürdü.

MEHMET, ASLI'NIN PEŞİNDE

Barış'ın Aslı'yı kaçırdığını Barış'ın annesinden öğrenen ve yerini soran Mehmet, adeta çılgına döndü. Eline silah alan Mehmet, Barış'ın yerini söylemesi için Barış'ın annesini tehdit etti.

ALANUR ÇILDIRDI

Beste'den Aslı2nın kaçırıldığını öğrenen Alanur, soluğu Karlı malikanesinde aldı. Evi terk etmeye hazırlanan Ziya, Alanur'u karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı. Aslı'nın kaçırılmasında Seher'in parmağı olduğunu düşünen Alanur ise eline ne geçtiyse kırmaya başladı.

Haberin Devamı

BARIŞ, ASLI’YI BOĞUYOR

Karavanı çektiği sahile tekne isteyen Barış, tak kaçacakken Mehmet ve Mahmut’un geldiğini görünce Aslı’yı zorla denize sürükledi. Kaçamayacağını anlayan Barış, Aslı’yı Mehmet’e yar etmemek için boğmaya başladı. Mehmet ise denize atlayıp önce Barış’ı döndü sonra Aslı’nın hareketsiz bedenini denizden çıkardı.

Dakikalarca Aslı’ya suni teneffüs ve kalp masajı yapan Mehmet, sonunda Aslı’yı hayata geri döndürdü.

ZİYA VE SEHER YÜZLEŞİYOR

Aslı’nın gelmesini bekleyen Alanur, Seher ile sürekli tartışma içine girdi. Seher’e olan öfkesi bitmeyen Ziya ise Seher’i odaya çağırıp öğrendiği bütün bilgileri yüzüne vurdu. Seher’in ne kadar kötü olduğunu vurgulayan Ziya, Seher’e karşı olan sevgisinin de saygısının da bittiğini söyledi.

BARIŞ DAHA DA TEHLİKELİ HAL ALIYOR

Barış kaçtıktan sonra polis tarafından da sıkı bir şekilde aranmaya devam etti. Polisler ise Barış yakalanmadan aileden kimsenin dışarı çıkmasına izin vermedi. Günler sonra Karlı ailesinin evinin yakınlarına gelen Barış, uzaktan silahla Mehmet’i vurmaya çalışırken hedefine başkası girince vazgeçti.

BESTE, ZİYA’NIN KIZI ÇIKTI

Alanur ile aynı evde yaşamayı kaldıramayan Mina, ailesinin dağılma korkusuyla Alanur’un kıyafetlerini keserken Beste’ye yakalandı. Beste ve Mina tartıştığı sırada Ziya, Seher ve Alanur geldi. Ziya, Mina’yı sakinleştirdikten sonra Beste ve Alanur’un yanına gidip durumu açıkladı. Beste’nin Mina’ya olan öfkesini gören Ziya, Beste’yi tersleyerek Mina’yı savundu. Alanur ise Beste’yi içeri gönderip Ziya’ya itirafta bulundu. Beste’nin babasının Ziya olduğunu söyleyen Alanur, evlatlarının arasında ayrım yapmamasını istedi.

Haberin Devamı

VEDA MEKTUBU 19. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.