Magazin Barış'ın Aslı takıntısını Mehmet öğrendi! Veda Mektubu 18. bölümde neler oldu?

Barış'ın Aslı takıntısını Mehmet öğrendi! Veda Mektubu 18. bölümde neler oldu?

Paylaş
Barış'ın Aslı takıntısını Mehmet öğrendi! Veda Mektubu 18. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 18. bölümü 10 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 18. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Aslı ve Mehmet'in arasına Barış girdi.

Haberin Devamı

BARIŞ NİYETİNİ BELLİ ETTİ

Hatice ile nişanlanan Barış, nişan günü Aslı'ya olan niyetini belli etti. Aslı'yı odasında sıkıştıran Barış, tedavisinin bir işe yaramadığını açık açık gösterdi. Barış'tan korkan Aslı ise Mehmet'in gelmesiyle kurtuldu.

Aslı ise olup biteni Mehmet'ten sakladı.

HATİCE GERÇEKLERİ ANLADI

Aslı ile Barış arasında bir şeyler olduğunu anlayan Hatice, bildiği kadarını önce Mehmet'e anlatmaya çalıştı. Daha sonra Barış ile yüzleşen Hatice, ilişkilerini çıkara çevirerek Aslı ve Mehmet'i ayırmak için yedi adımlar planlayacak.

ZİYA ZEHİRLENİYOR

Seher ile birlikte Alanur'u ortadan kaldırmak için plan yapan Nevzat, hesapta olmayan sorunlar ile karşılaştı. Alanur'un sergi davetine giden Ziya, Alanur'un zehirli içeceğini içince hastanelik oldu.

Seher ve Nevzat ise yaptıklarının ortaya çıkmaması için önlem aldı.

Haberin Devamı

ZİYA EVE DÖNDÜ

Alanur'un basına yaptığı Ziya açıklamasıyla birlikte Karlı ailesi oldukça karıştı. Evlatlarının sorgular bakışlarına dayanamayan Ziya ise evi terk etti.

Seher'e mektup yazan Ziya, tarafını belli ederek Seher ile olan evliliğini sürdürmek istediğini söyledi. Seher ise arayıp Ziya'yı eve geri dönmesi için ikna etti.

Sabah saatlerinde eve dönen Ziya, çocuklarıyla arasını düzeltti.

MEHMET, ASLI'YA EMRİVAKİ YAPIYOR

Hatice ile Barış planları adım adım ilerletmek için Mehmet'e birlikte yemek yeme teklifinde bulundular. Mehmet ise Aslı'nın kabul etmeyeceğini bildiği için yemeği Aslı'ya söylemedi ve emrivaki bir şekilde düzenledi.

Barış ve Hatice'yi karşısında gören Aslı gerginliğini saklayamadı.

ZİYA ŞÜPHELENMEYE BAŞLADI

Alanur'un davetinde zehirlenen Ziya'nın tahlilleri çıktı. Kimyasal madde ile zehirlendiğini öğrenen Ziya, birinin Alanur'a komplo kurduğunu anladı. İşin peşine düşen Ziya, olayın aslını öğrenene kadar pes etmeyecek.

MEMHMET, BARIŞ'I ÖĞRENDİ

Aslı ile arası iyi olmayan Mina, Mehmet'e gidip Barış ve Aslı arasında bir geçmiş olduğunu anlattı. Barış'ı öğrenen Mehmet çılgına döndü.

ALANUR VE ZİYA YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

Seher'in gerçek yüzünü bir kez daha gören Ziya, soluğu Alanur'un yanında aldı. Alanur'a büyük sözler veren Ziya, bir ömür ayrılmamak için yemin etti.

Seher'in yanına giden Ziya, büyük yüzleşmeyi gerçekleştirdi. Boşanmak istediğini söyleyen Ziya, Seher'in dünyasını başına yıktı.

Haberin Devamı

MEHMET, BARIŞ'IN TAKINTISINI ÖĞRENDİ

Kardeş Mina'dan gerçekleri öğrenen Mehmet, Mahmut ile birlikte Barış'ın evine gitti. Barış'ın Aslı takıntısını gören Mehmet, Aslı'nın fotoğraflarıyla kaplı panoyu görünce çılgına döndü.

VEDA MEKTUBU 18. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.