Magazin ‘Başak, Kıvanç’ı zirvedeyken aldı’

‘Başak, Kıvanç’ı zirvedeyken aldı’

Paylaş
‘Başak, Kıvanç’ı zirvedeyken aldı’

Bade İşçil, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Muhabirler Bade İşçil’e 2011-2013 arası Kanal D’de yayınlanan ‘Kuzey Güney’ dizisinde birlikte rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ’u sordu.

İşçil “Yakışıklı adam. Arkadaşlarım, beni tanıyanlar, yolda görenler hâlâ ‘Kuzey Güney’den bahsediyor. Bana sosyal medyadan yazıp Kıvanç’a selam yolluyorlar. Çok seveni var” dedi. Eşi Başak Dizer için de “Başak akıllı bir kadın. Kıvanç hep zirvede. Başak, zirvedeyken hep yanındaydı. Erkeği zirvedeyken alabilmiş kadına saygı duyarım” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘MADDİYAT DEĞİL'

Bade İşçil’den çarpıcı açıklamalar… 

Ben ilişkileri maddiyat olarak değil de maneviyat olarak değerlendiririm. Kültürler ve aynı zevklere sahip olmak çok önemli bir kere.

İlişkiler yaşamış, ayrılmış bir kadın olarak tecrübem şu: Bir şeyler uyuşmazsa zaten ilişki gitmez. Ama iki tarafın da birbirlerine duyguları varsa biraz daha sabretmek gerekir.

Erkek erkeğe yemeğe çıkıldığında hesabı kim öderse o baskındır anlayışı var. Doğru değil ama bir erkek bir kadını yemeğe çıkarmışsa tabii ki ödeyebilir.

Hazırda bir projem yok ama olacak inşallah. Gelen teklifler var, henüz aradığımı bulamadım.

Sosyal medyayı gerektiği kadar takip ediyorum. Arkadaşlarımı ya da takip etmediğim kişilerin paylaşımlarını gördüğümde kendi kendime yorum yapıyorum. Kamil SÜMER

Haberin Devamı