Magazin Belalı Tanık Kanal D canlı izle

Belalı Tanık Kanal D canlı izle

Paylaş
Belalı Tanık Kanal D canlı izle

Bu akşam Kanal D ekranlarına gelen Belalı Tanık filmi, 2012 yapımı Amerikan filmidir. Patrick Hughes'in yönettiği Belalı Tanık filmi bu akşam 20:00'da seyirciyle buluşuyor. Aksiyon ve komedi türünde olan Belalı Tanık'da Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman gibi önemli isimler yer alıyor. Belalı Tanık filmini kaçırmak istemeyenler için izleme linki haberimizde.

Eğlenceli ve aksiyon dolu Belalı Tanık filmi bugün sinemaseverler ile buluşuyor. Orijinal adı 'The Hitman's Bodyguard' olan ve 18 Ağustos 2012 tarihinde vizyona giren filmin yönetmenliğini Patrick Hughes üstleniyor. Belalı Tanık Kanal D canlı izleme linki haberimizde.

Haberin Devamı

BELALI TANIK KONUSU NEDİR?

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili, kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir kenara koyup, zamanında ve sağ salim mahkemede olmak için güçlerini birleştirirler. Ancak bu görev çok zorlu olacaktır, çünkü tetikçiyi susturmak isteyen çok tehlikeli bir diktatör, yol boyunca onlarca adamıyla peşlerinden ayrılmayacaktır.

BELALI TANIK KANAL D CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.