Magazin Ben-Hur Adına filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

Ben-Hur Adına filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

Paylaş
Ben-Hur Adına filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

Bu gece TV'de ilk kez Kanal D ekranlarına gelen Ben-Hur Adına filmi birçok kişinin dikkatini çekti. Yönetmen koltuğunda Timur Bekmambetov'un oturduğu Ben-Hur Adına filminin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki, Ben-Hur Adına filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

Birçok kişinin merakla beklediği Ben-Hur Adına, bu gece Kanal D ekranlarına geliyor. Peki, Ben-Hur Adına filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

Haberin Devamı

BEN-HUR ADINA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ben-Hur Yahudi varlıklı bir prens, aristokrat, tüccardır. Üvey kardeşi Romalı Messala ise görüşmedikleri yıllar boyunca yüksek kademeli bir Roma hakimi olmuştur. Kudüs'ten uzak kaldığı uzun yıllardan sonra buraya dönen Messala, artık Roma ordusunun komutanı olmuştur. Yahudilerin özgürlüğü için canı pahasına mücadele eden Ben-Hur'dan, çocukluk arkadaşı Messala tarafından, Romalıları eleştiren yahudileri teşhis etmesi istenir ancak Ben-Hur kabul etmez. Messela onu kürek mahkumu olarak sürgüne gönderir. Bunun üzerine arkadaşı Zengin hayatına veda eden prens bu olay üzerine intikam yemini edecektir. Bu andan sonra hayatı büyük bir maceranın içinde kaybolur...

BEN-HUR ADINA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Jack Huston

Morgan Freeman

Toby Kebbell

Haberin Devamı

Rodrigo Santoro

Nazanin Boniadi

Pilou Asbaek

Ayelet Zurer

Marwan Kenzari

Sofia Black D'Elia

Haluk Bilginer

Moises Arias

Julian Kostov

James Cosmo