Magazin ‘Beni inşallah pavyonda çekmezsiniz’

‘Beni inşallah pavyonda çekmezsiniz’

Paylaş
‘Beni inşallah pavyonda çekmezsiniz’

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’nde yer alan Kubilay Aka, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.

Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan oyuncu genç kızları kırmadı ve onlarla poz verdi. ‘İnci Taneleri’nin çok güzel gittiğini söyleyen Kubilay Aka “Sette eğleniyoruz. Aile olduk. İşin içinde Yılmaz Erdoğan olduğu için izlenmeyeceğini düşünmedim. Kalemine çok güveniyorum” dedi. “Daha önce pavyona gittiniz mi?” sorusuna ise “Gitmedim. Ama merak ediyorum. İleride beni inşallah pavyonda çekmezsiniz” diyerek esprili bir cevap verdi.

Haberin Devamı

‘KALBİYLE YAZAN BİRİ’

Dizinin ‘Gönül Yarası’ filminden esinlendiği iddialarına da cevap veren Kubilay Aka “Yılmaz Erdoğan’ın böyle bir şeye ihtiyacı olacağını düşünmüyorum. Türkiye’nin en iyi senaristi. Çoğu senarist onun öğrencisi... Kalbiyle yazan biri. Yılmaz Erdoğan’ı böyle bir şeyle suçlayıp, yargılamayalım. Birçok film birbirine benziyor. Zaten Yılmaz Erdoğan emeğe saygılı biridir” dedi. Son olarak hayatında biri olmadığını söyleyen Kubilay Aka ‘Sevgililer Günü’nde çalışacağını ifade etti.

SÜRPRİZ KONUK

İkilem grubu ‘İnci Taneleri’nin sürpriz konuğu oldu. Yarın yayınlanacak 4. bölümde yer alan İkilem, Yılmaz Erdoğan ile fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaşarak merak uyandırdı.