Magazin Benimle Söyle jüri üyesi Yelda Kırçuval kimdir?

Benimle Söyle jüri üyesi Yelda Kırçuval kimdir?

Paylaş
Benimle Söyle jüri üyesi Yelda Kırçuval kimdir?

Kanal D’nin sevilen yarışma programı Benimle Söyle yayınlandığı ilk günden beri 100 kişilik jürisi ve yarışmacılarıyla gündemden düşmüyor. Yaptığı yorumlarla dikkat çeken Benimle Söyle jürisi Yelda Kırçuval internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Yelda Kırçuval kimdir? İşte Yelda Kırçuval ile ilgili merak edilenler…

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen yarışması Benimle Söyle bu akşam ekranlara geliyor. 100 kişilik jüri üyesi de internette merak edilen konular arasında geliyor. Benimle Söyle jüri üyesi Yelda Kırçuval da bunlardan biri. Peki Yelda Kırçuval kimdir? İşte Yelda Kırçuval hakkındaki detaylar…

Haberin Devamı

YELDA KIRÇUVAL KİMDİR?

Yelda Kırçuval, 1978 doğumlu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünü başarı bursu ile tamamlamıştır.1997 yılında TRT sınavlarına girmiş ve ardından TRT eğitmenlerinden Diksiyon, Fonetik, Artikülasyon dersleri almıştır. Sonrasında ise mesleki kariyerine adım atan editör ve spiker olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

Ayrıca Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Diksiyon ve Tv Programcılığı dersi vermeye devam etmekte, lisenin Sinema-Tv Bölüm Başkanı’dır.

2016 yılında Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler, 2018 yılında ise İnsanı İnsan Acıtır isimli kitapların altına imzasını atmıştır.