Magazin Berfin Ant Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor

Berfin Ant Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor

Paylaş
Berfin Ant Dönence ile izleyici karşısına çıkıyor

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan birinci bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

 Yayınlanan birinci bölümü ile seyircinin gözdesi olmayı başaran Dönence’nin kadrosuna genç oyunculardan Berfin Ant dahil oldu. İkinci bölümde izleyici karşısına çıkacak olan güzel oyuncu dizide Ceren karakterine hayat verecek. Ceren’in gelişi Gece, Emir ve Özgür arasındaki tüm dengeleri değişecek. Dönence’nin önemli karakterlerinden biri olan Ceren’e hayat verecek güzel oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bu güzel projenin içinde yer aldığım için çok mutluyum. Dönence herkesi derinden etkileyecek, samimi sıcacık bir dizi. Tabii ki bunda sevgili yönetmenimiz Serdar Gozelekli’nin ve çalışma ekibimizin de payı büyük. Biz Dönence’yi çok sevdik, umuyorum ki bu duygumuz seyircimize de geçiyordur.” dedi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor. Dönence sürprizlerle dolu yeni bölümü ile 11 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…