Magazin Berna Tan: Herkes eşimden boşandım sanıyor ama onu kaybettim

Berna Tan: Herkes eşimden boşandım sanıyor ama onu kaybettim

Paylaş
Berna Tan: Herkes eşimden boşandım sanıyor ama onu kaybettim

Herkes onu 'Kına' şarkısıyla tanıdı. Düğünlerin vazgeçilmez, eğlenceli ismi haline geldi. Ancak Berna Tan, içinde çok büyük bir acı taşıyordu. Zor günler geçirmişti ve o günleri kızıyla tek başına atlatmak zorunda kaldı. Kimse yanında olmadı. 'Kına' şarkısı patlayınca da eşi, dostu çoğalmıştı.

Gizem YETİL/Posta.com.tr  İnternette okuduğumuz, "Kimdir?" haberinde hep genel cevaplar verilir. Nereli olduğu, nerede doğduğu, kaç yaşında olduğu, kariyer geçmişi… Aslında ünlülerin gerçekte nasıl biri olduğunu daha çok merak ederiz. Bakalım Berna Tan gerçekte nasıl biri?

Haberin Devamı

Kına’ şarkısıyla milyonların sevgisini kazanan, bir anda geniş bir hayran kitlesine sahip olan Berna Tan, kendisiyle ilgili yanlış bilinen bir olayı anlattı. Herkesin eşinden boşandığını sandığını söyledi. 

Berna Tan aslında kim? Berna Tan kimdir? Bir de sizden dinleyelim.

30 Mart 1985’te Diyarbakır’da doğdum. Üç yaşında İstanbul’a geldim. İstanbul’da eğitim hayatıma devam ettim. 12 yaşında mecburiyetten çalışmak zorunda kaldım. 2008 yılında Popstar Alaturka yarışmasına Ebru Gündeş’in seçimiyle katıldım. Profesyonel müzik hayatımın dışında ayakkabı ve çanta tasarımları yapıyorum.

"EŞİMİ TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİM"


Berna Tan nasıl bir kişiliğe sahip?

Berna Tan iyi bir kişiliğe sahip, kötülük düşünmeyen ve herkesin aynı eşit yaşam şansına sahip olmasını çok isteyen, iyi kalpli biri.

Haberin Devamı

Koç burcusunuz. İnatçı ve çabuk parlayan biri misiniz?

İnatçı sayılmamam ama çabuk parlarım onu da törpüledim.

Berna Tan ile ilgili doğru bildiğimiz yanlışlar var mı?

Herkes eşimden boşandı sanıyor ama bir trafik kazasında onu kaybettim.

Berna Tan’ın tahammül edemeyeceği şeyler neler?

Yalana ve merhametsizliğe hiç tahammülüm yok.

“Beni yanlış anladılar” dediğiniz bir olay yaşadınız mı?

Ben üzülürken gülebiliyorum. Ağlarken bile bu durumu çok yaşadım. İçim kan ağlarken istemsiz bir şekilde gülüyorum. En üzüntülü anlarımda gülerek duygusal dışavurum yaşıyorum.

Magazin dünyasını nasıl yorumluyorsunuz?

Bazen üzüyorlar çünkü söylemediğim şeyleri duyuyorum.

‘Keşke’leriniz var mı?

Geçmişte yapamadığım şeyler için üzüntü duymam. Onlardan ders çıkarırım. Sadece çocukluğumu yaşayamadım. Evdeki şiddetten nasibimi aldım. Keşke böyle kötü geçen bir çocukluğum olmasaydı. Bir daha dünyaya gelsem bu annemi ve babamı istemezdim.

"HER KONUDA DOBRAYIM"


“Keşke susmasaydım” dediğiniz bir olay var mı?

Hayatım boyunca her şeyi açık bir şekilde insanlara söyledim. Haksızlığa karşı hiç susmadım. Her konuda çok dobrayım. Ben insanların yüzüne sevgimi de nefretimi de kısık sesle söylemem.

Gün içinde yaptığınız rutin şeyler neler?

Anne de olduğum için günlük olarak yaptığım bir rutinim var. Mümkün olduğu kadar evde olduğum zaman kızımla ilgileniyorum. Şarkı hazırlarım. Yemek yaparım. Evde vakit geçirmeyi seven biriyim. Maalesef şu sıralar spor yapamıyorum.

Haberin Devamı

En büyük pişmanlığınız…

Çok şükür hiçbir pişmanlığım olmadı. Hayatımda telafisi edilemeyecek bir hatam olmadı.

Gelecekten beklentiniz?

Sağlıklı, huzurlu bir gelecek.

"HEP KORKTUĞUM ŞEYLE İMTİHAN EDİLİRİM"


Hayatınız boyunca en çok neye üzüldünüz?

Kızımı babasız büyütmek. Hayatım boyunca en çok korktuğum şeylerden biri kızımın babasız kalmasıydı. Hep korktuğum şeyle imtihan ediliyorum.

 

Ailenizle ilgili yaşadıklarınızın tarifi çok zor. Daha fazla deşelemek istemiyorum. Yaşadıklarınızı anlattıktan sonra çevrenizden aldığınız tepkiler nasıldı?

Eşimi kaybettiğimde dost, eş, kardeş bildiklerim aramadı sormadı hatta uzaklaştı. Çok zor zamanlar geçirdim. Ve sonra ‘Kına’ şarkım patladı. ‘Berna Tan’ oldum. Eşim, dostum çoğaldı. Dostluk yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, o dönemde kimse aramadı sormadı.

Aileden sizinle iletişime geçen oldu mu?
Kardeşlerim sadece hep yanımdaydı.

Sosyal medya hesabınızdan bir ara mesleği bıraktığınızı açıkladınız. Neler yaşadınız? Neler oldu?

Evet mesleği bırakmıştım çünkü hakkım çok yendi. Kötü insanların olduğu yerde yılmamalı. Bende yılmadım, bezmedim, Allah’a sığındım. Sevenlerim hep yanımdaydı onlardan çok sevgi dolu mesajlar aldım. Sonra devam etmeye karar verdim. Bu süreçte saçlarım döküldü, sağlığım kötü oldu ama şükür iyiyim.

Haberin Devamı