Magazin Beş sene sonra buluştular

Beş sene sonra buluştular

Paylaş
Beş sene sonra buluştular

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Taş Kâğıt Makas’a 'Rüya' karakteriyle dahil olan Yüsra Geyik rol arkadaşlarını övdü. Oyuncu “Ekipteki herkes şahane. İşin şu anki başarısı hiç tesadüf değil. İçeriye girince daha iyi anlıyorsun. Hikâye de aslanlar gibi” dedi. Başrollerini Ekin Koç, Ozan Güven ve Hande Ataizi’nin paylaştığı ‘Taş Kâğıt Makas’ bu akşam ve her çarşamba Kanal D’de.

‘Taş Kâğıt Makas’ dizisinin ‘Rüya’sı Yüsra Geyik, ekip arkadaşlarından çok memnun olduğunu söyleyip “Çok mutluyum böyle devam ediyor olmasından” dedi. Ozan Güven ile çalışmanın büyük bir rahatlık olduğunu da sözlerine ekleyen Geyik “Ozan ile senelerce sahnede oynadık. Şimdi tekrar karşılıklı oynamak büyük bir konfor. Zaten ilk sahnelerimi Ozan ile çektim. Onun oyunculuğunu da bildiğim için şahane bir alıştırma oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘İLK TANIŞTIĞIMIZ GÜNDÜ’

Yüsra Geyik 2019’da aralarında çıkan aşk dedikodusu hatırlatılınca şöyle dedi: “Bizim Ozan Bey’le hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim. Kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya götürürken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü. Aşk olmadığını da söylemiştik ama haber arşivlerde öyle kaldı.” ‘Taş Kâğıt Makas’ bu akşam Kanal D’de.

BABA-ÇOCUK İLİŞKİLERİ

‘Taş Kâğıt Makas’ aktardığı baba-çocuk ilişkileriyle de konuşuluyor. Pedagog Pelin Hazer bu konuda CNN Türk’e yaptığı açıklamada “Benlik gelişimi, benliği ve sosyal becerilerini yönetme kısmında çocuk her zaman babadan destek alan bir yerdedir. Çocuk o desteği kaybettiğinde ise sarsılır. Hayat koşulları ile mücadele bu kişileri güçlü kılabilir” dedi. 

Haberin Devamı