Magazin Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı yer değiştirdi

Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı yer değiştirdi

Paylaş
Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı yer değiştirdi

Yılbaşı gecesini ekran karşısında geçiren izleyicilerin severek takip ettiği O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının jüri üyeleri netleşti. Programda dikkat çeken en büyük ayrıntı ise Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı’nın yer değiştirmesi oldu.

 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da izleyici karşısına çıkacak. 27 Aralık’ta O Ses Maltepe Stüdyosu’nda çekilecek yarışmaya renk katacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti’nden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak; Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu; Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan; Aşka Düşman ekibinden Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

 O SES TÜRKİYE’NİN JÜRİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Beyazıt Öztrürk bir sürpriz yaparak Acun Ilıcalı’nın yerine fenomen yarışmayı sunacak. Acun Ilıcalı da Beyaz’ın yerine jüri koltuğunda oturacak. 2023 senesinin son günün ekrana gelecek programın jüri koltuğunda yer alacak isimler ise şu şekilde, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak.