Magazin Billur, Nalan'ın yerine geçti. Camdaki Kız 78. bölümde neler oldu?

Billur, Nalan'ın yerine geçti. Camdaki Kız 78. bölümde neler oldu?

Paylaş
Billur, Nalan'ın yerine geçti. Camdaki Kız 78. bölümde neler oldu?

Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 11 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 78. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 78. bölümde neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Muzo ile dünya evine giren Billur, evin tek kızı oldu. Hayri, Nalan'a psikolojik şiddet uyguluyor.

Haberin Devamı

KOROĞLU KONAĞINDA ÇİFTE DÜĞÜN

Hayata gözlerini yuman Gülcihan'ın vasiyeti yıllar sonra gerçekleşti. Döndü yuvasını kurup işten emekli olurken, Muzo ve Billur'da dünya evine girdi.

Nikah sonrası Koroğlu konağına giden Nalan, Hayri'nin zorbalığına maruz kaldı. Nalan'ı huzurla oturtmayan Hayri, ev yakın arkadaşının nikah yemeğine de gidememesine neden oldu.

HAYRİ GÜNDEN GÜNE ZORBA BİRİ OLUYOR

Nalan'ı Koroğlu konağından almaya giden Hayri, çıkışta Sedat ve Nalan'ın konuştuğunu gördü. Yolda giderken Nalan'ı çocuk azarlar gibi azarlayan Hayri, giydiği kıyafetten yaptığı makyaja kadar eleştiride bulundu.

LAZ KIZI GİRİŞ YAPTI

Hayri'nin yüzde 30 ortağı olduğu restoranın açılışı daha yapılmadan gündüz saati dükkana giren Laz Kızı, servisin yapılmadığını duyunca bir hayli öfkelendi. Şartları zorlayan Laz Kızı, kebap gelmeyince ortalığı dağıtıp bütün tabakları dağıtıp mekandan ayrıldı.

Haberin Devamı

SEDAT, NALAN VE HAYRİ'Yİ MANŞET YAPIYOR

Konaktan çıkarken Hayri ve Nalan'ın gizlice görüntülerini çeken magazinciler yayınlamadan önce Sedat'a sordu. Görüntüleri görünce morali bozulan Sedat, haber yapılmasında hiç bir problem olmadığını söyledi.

BİLLUR KOROĞLU'NA JEST

Muzo ve Billur'un nikah yemeğine giden Koroğlu ailesi, evden çıkmadan önce Rafet'ten düğün hediyesi geldi. Billur'a yeni bir ev ve araba hediye eden Rafet, Billur'dan babacım kelimesini duyunca daha da mutlu oldu.

HAYRİ, NALAN'IN HAYATINI ELİNDEN ALIYOR

Hayri ile akşam yemeğine çıkmak için hazırlanan Nalan'a iş teklifi geldi. Teklife çok sevinen Nalan, ertesi gün iş görüşmesine gitmek için sözleşti.

Yemekte durumu Hayri'ye açan Nalan, hiç beklemediği bir tepki gördü. Nalan'ın çalışmasına izin vermeyen Hayri, çok sevdiğini söyleyip kıskanmasını öne sürdü. Nalan'ın telefonunu alıp teklif yapan firmaya mesaj atan Hayri, Nalan'ın üzerinde baskı kurdu.

Nalan'a iş teklifini arkadaşına yaptıran Sedat, Nalan'dan gelen mesajı arkadaşından öğrenince Nalan'ın nasıl bir baskı altında olduğunu anlamış oldu.

LAZ KIZI, HAYRI'YE KAFAYI TAKTI

Akşam yine Hayri'nin yeni restoranına gelen Laz Kızı, kaba tavırlarıyla müşterilerin kaçmasına neden oldu.

Nalan'ı eve bıraktıktan sonra restorana geçen Hayri, Murat'tan neler olup bittiğini öğrendi. Laz Kızı'nın yanına giden Hayri, önce servini yeniledi. Hayri ile karşılaşınca bakışlarındaki hayranlığı saklayamayan Laz Kızı, Hayri ile tanıştı.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 78. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.