Magazin Billur Yazgan kimdir? Kaç yaşında? Ercan Yazgan'ın kızı mı?

Billur Yazgan kimdir? Kaç yaşında? Ercan Yazgan'ın kızı mı?

Paylaş
Billur Yazgan kimdir? Kaç yaşında? Ercan Yazgan'ın kızı mı?

Oyuncu Billiur Yazgan'ı magazin dünyası yıllardır Ercan Yazgan'ın kızı olarak biliyordu. Usta oyuncu Ercan Yazgan'ın ölümünün ardından Billur Yazgan ismi de gündeme gelmeye başladı. Billur Yazgan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Ercan Yazgan'ın kızı olmadığını söyledi. Peki Billur Yazgan kimdir?

Bizimkiler ve Kaygısızlar dizisiyle efsana haline gelen Ercan Yazgan, dün gece itibariyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. "Kapıcı Cafer" olarak bir döneme damga vuran usta oyuncunun ölümüyle sanat dünyası da yasa boğuldu. Ünlü isismler art arda sosyal medya üzerinden başsağlığı diledi.

BİLLUR YAZGAN ERCAN YAZGAN'IN KIZI MI?


71 Yaşında hayata gözlerini yuman Ercan Yazgan'ın ölümüyle birlikte şok eden bir gerçek de ortaya çıktı. Oyuncu Billur Yazgan'ın Ercan Yazgan'ın kızı olmadığı öğrenildi. Güzel oyuncu Billur Yazgan sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla yıllardır ortaya atılan yalan habere açıklama getirdi.

"TAMAMEN YALAN HABER"


32 yaşındaki Billur Yazgan, Instagram hesabından yaptığı açıkalamayla Ercan Yazgan'ın ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını fakat Ercan Yazgan'la sadece soyadı benzerliği olduğunu söyledi. Bu iddiayı ortaya atan kişinin ise kendini bilmez bir gazeteci olduğunu belirtti.

İŞTE BİLLUR YAZGAN'IN PAYLAŞIMI:

BİLLUR YAZGAN KİMDİR?


Billur Yazgan, 1 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Billur Yazgan'ın tanınan bir oyuncu olması 2006 yılında yayınlanan 'Acemi Cadı' adlı dizi ile olmuştur.

Dizide Merve Boluğur, Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar gibi isimlerle beraber rol almıştır. Daha sonra Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırmıştır. Papatyam dizisinde Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.

Sonraki yıllarda evlenen ve bir çocuk sahibi olan Billur Yazgan, oyunculuğu bırakmış ve Papatyam dizisinden sonra herhangi bir projede yer almamıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:


2009 - Papatyam - Özge

2008 - Memur Muzaffer - Aysun Mutlu

2007 - Aşk Eski Bir Yalan - Zeyno

2006 - Acemi Cadı - Tuğçe

2005 - Şöhret

2004 - Yabancı Damat

Haberin Devamı