Magazin ‘Bir derdim var' herkesi ekrana kilitleyecek! Bu dizi çok konuşulacak

‘Bir derdim var' herkesi ekrana kilitleyecek! Bu dizi çok konuşulacak

Paylaş
‘Bir derdim var' herkesi ekrana kilitleyecek! Bu dizi çok konuşulacak

Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi bu akşam başlıyor. Zengin bir kadrosu var.

Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe ve genç yıldız adayları. Oyuncular diziyi anlattı...

Haberin Devamı

AŞKA KAPALI

BİRCE AKALAY: ‘Psikiyatrist Nilüfer’, küçük yaşta yaşadığı travmalar sebebiyle delüzyonel bozukluğu olan bir kadın. Peki nedir bu delüzyonel bozukluk derseniz; aşırı stres ve baskı altındayken kendisinin 15 yaşındaki versiyonunu görüyor ve onunla konuşuyor. Aşka kapıları kapalı, çünkü kimsenin onu anlayamayacağını biliyor.

İDEALİST

MERT FIRAT: ‘Savcı Ömer’, özel yaşamı ile işini çok net bir şekilde ayıran bir kişi. Keskin duvarları olan ama içinde de fırtınalar kopan, bunu belli etmeyen biri. ‘Ömer’ benim için heyecan verici.

HIRSLI

ENGİN HEPİLERİ: ‘Savaş Dönmez’ hırslı bir nöropsikiyatrist. Mesleğine ömrünü adamış. Belki de her şeyi mesleği ile tatmak istiyor. Dolayısıyla eğlencesi ve hırslarıyla rengarenk bir adam.

Haberin Devamı

SIRDAŞ

ERDEM ŞENOCAK: ‘Yusuf Eymen’, ergen ve çocuk psikiyatri kliniği uzman doktorlarından. Hastalarına karşı şefkatli, meslektaşlarına karşı anlayışlı biri. Yirmi yıllık dostu, klinik şefi Nilüfer Toska’nın tek sırdaşı ve aynı zamanda onun doktoru.

ŞEFKATLİ

BAŞAK GÜMİLCİNELİOĞLU: ‘Sibel’ yetimhanede büyüdüğü için asla hiçbir çocuğun ne ailesi ne bir başkası tarafından haksızlığa uğramaması ve her anlamda şefkat görebilmesi adına sürekli çabalayan bir sosyal hizmetler uzmanı. Yumuşak ruhlu ve hakkaniyetli.