Magazin Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede, hangi şehirde çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı uyarlama mı?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede, hangi şehirde çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı uyarlama mı?

Paylaş
Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede, hangi şehirde çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı uyarlama mı?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni sezon dizileri arasında yerini aldı. Farklı bir konuya sahip olan dizi ilk bölümüyle ekranlarda yerini alırken, ‘Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede, hangi şehirde çekiliyor?’ ‘Bir Küçük Gün Işığı uyarlama mı?’ soruları da yoğun şekilde araştırılıyor…

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ilk bölümüyle ATV ekranlarında seyirci karşısına çıktı. Çocuğu olmayan bir kadının eşini kaybettiği anda bir kız çocuğuna sahip olduğunu öğrenmesiyle yaşadığı şok ve sonrasında gelişen olayların etkileyici bir dille ekrana yansıtıldığı dizi, konusu ve oyuncularının yanı sıra çekildiği mekanlarla da ilgi odağı oldu. İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisi hakkında ayrıntılar…

Haberin Devamı

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ NEREDE, HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLİYOR?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi genel anlamda İstanbul’da çekiliyor. Ancak dizinin bazı bölümlerinin çekimlerinin ise İtalya’da gerçekleştiği görülüyor. İtalya'da Bologna'da başlayan çekimler, Venedik'te devam tamamlandığı biliniyor. 

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI UYARLAMA MI?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosu ise Özgür Evren Heptürk’ün kaleminden çıkıyor. Ancak dizinin uyarlama olup olmadığı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Organizasyon şirketi sahibi Elif’in rüya gibi bir yaşamı vardır. Sıfırdan inşa ettiği kariyerinin yanı sıra aşk dolu evliliği ile kusursuz bir hayat süren Elif’in yaşamı kocasının vefatı ile birdenbire alt üst olur.

Elif’in eşi bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Genç kadın aşk ile bağlı olduğu kocasının acısını yaşarken asla tahmin edemeyeceği bir şok yaşar. Doktorlar Elif’e kocasının vefat ettiğini ancak kızının iyi olduğunu söyler. Ancak Elif’in bir kızı yoktur!

Haberin Devamı

Elif bir yanlışlık olduğunu ve kendinin ve eşinin bir çocuğu olmadığını söylese bile ortaya çıkan tüm belgelerde bu kız çocuğu Elif ve eşinin kızı olarak yer almaktadır.

Elif, aldığı haberlerin şokunu yaşarken, Arkan Holding’in yönetim kurulu başkanı ve ailenin gözbebeği Fırat ile tanışır. Ancak bu tanışmanın da geçmişinin çok eskiye dayandığı ortaya çıkar…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI OYUNCULARI KİMLER?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrolünde Elif karakteri ile Seray Kaya, Fırat karakteri ile Berk Oktay yer alıyor.

Fırat’ın kız kardeşi Dila’yı Tuğçe Açıkgöz, annesi Ümran’ı ise usta oyuncu Esra Dermancıoğlu canlandırıyor.

Fırat’ın üniversiteden arkadaşı ve ne olursa olsun Fırat’ın karısı olmayı aklına koyan Sude’yi ise Şeyma Korkmaz canlandırıyor.

Azra Aksu

Güneş Hayat,

Yılmaz Bayraktar,

İdeal Beran Kotan,

Gizem Ünsal,

Yiğit Yapıcı da dizinin kadrosunda yer alıyor.