Magazin Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok? Niye yayınlanmıyor?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok? Niye yayınlanmıyor?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok? Niye yayınlanmıyor?

Bugün Bir Zamanlar Çukurova'nın yayın günü... Fakat dizi bu akşam ekranlarda olmayacak... Dizinin yeni bölümünün yerine 'Fantastik Dörtlü' adlı yabancı sinema filmi yer alacak. Peki bu akşam Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok?

Bir Zamanlar Çukurova parşembe günleri ekrana gelirken bu akşam seyirciyle buluşmayacak. Yayın akışına göre bu akşam saat 20.00'de 'Fantastik Dörtlü' adlı yabancı film yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü merakla bekleyenler bu haberle hüsrana uğrarken "Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm neden yok?" sorusunu soruyor.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU AKŞAM NEDEN YOK?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak Ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Konuya ilişkin oyuncu ve senarist Gülse Birsel'den de açıklama geldi.

Birsel, "Önemli açıklama: Malumunuz her ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı." dedi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı? Züleyha yeni arabasıyla İstanbul'a mı kaçıyor? Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak? Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.

Haberin Devamı