Magazin Birleşme partisine kimler gitti?

Birleşme partisine kimler gitti?

Paylaş
Birleşme partisine kimler gitti?

Survivor’da yarışmacılar, 3 Mart Perşembe akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanmak ve birleşme partisine gidebilmek için parkura çıktı. Performansa dayalı etapta her yarışmacı bireysel olarak yarışırken, gecenin sonunda 4 isim birleşme partisine direkt olarak gitme hakkını elde etti. 4 Mart akşamı yayınlanan bölümde ise bir erkek bir kadın dokunulmazlık kolyesi alarak birleşme partisine gitmeyi garantiledi. Peki Survivor birleşme partisi oyunu kim kazandı? İşte 4 Mart 2022 Survivor All Star birleşme partisi oyunun kazanan isimler?

Survivor 4 Mart akşamı ekrana gelen yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler birleşme partisini garantilemek için yarıştı. Rekabetin iyice arttığı Survivor'da Survivor birleşme partisine kim gidecek? Survivor birleşme partisi oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor'ın 38. bölümünde kadın ve erkek yarışmacılar birleşme partisine gitmek için kıyasıya mücadele verdiler. Bir üst tura kala yarışmacılar kıran kırana yarıştı. Şimdi "Survivor birleşme partisine kimler gitti?" diye soruluyor.

KADINLARDA BİRLEŞME PARTİSİNE KİM GİTTİ?

Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

ERKEKLERDE BİRLEŞME PARTİSİNE KİM GİTTİ?

Erkekler mücadelesinde finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.