Magazin Brad Pitt 'Formula 1' filmini gerçek yarışa katılarak çekecek

Brad Pitt 'Formula 1' filmini gerçek yarışa katılarak çekecek

Paylaş
Brad Pitt 'Formula 1' filmini gerçek yarışa katılarak çekecek

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, Formula 1 konulu filminin çekimlerine bu yaz başlıyor. Oscar ödüllü Brad Pitt, Lewis Hamilton ile gerçekten yarışarak piste çıkacak.

Başrollerinde Damson Idris ile ABD'li oyuncu Brad Pitt'in rol aldığı yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski'nin oturduğu yapımcılığını ünlü İngiliz yarış pilotu Lewis Hamilton'un üstlendiği Formula 1 filminin çekimleri bu yaz başlıyor. Emekli olan ancak sporun devlerine karşı bir çaylakla rekabet etmek için emekliliğinden geri dönen bir yarışçıyı canlandıracak olan Brad Pitt, hayranlarını heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

ÇEKİM İÇİN ÖZEL İZİN

Brad Pitt, Formula 1 filmini çekmek için bu yaz, F1 Britanya Grand Prix'sinde Lewis Hamilton ile ilk etapta yarışacak. Filmin baş yapımcısı olan Lewis Hamilton'a karşı yarışacak olan Oscar ödüllü oyuncu Brad Pitt'e ilk turda filmi çekmesi için özel izin verildiği öğrenildi.

GÖRÜNTÜLER HAKKINDA KONUŞTU

F1 CEO'su Stefano Domenicali, geçtiğimiz günlerde yarış sırasında çekilecek film görüntüleri hakkında konuştu. "Çok yakında Silverstone'da çekime başlayacağız" diyen Domenicali, "Yarış esnasında çekilecek ilk film olacak. Yapım açısından oldukça saldırgan bir iş olacak, ancak F1'in asla durmadığını göstermenin değişik bir yolu olacak" diye konuştu.