Magazin Bu aşk artık gizli değil

Bu aşk artık gizli değil

Paylaş
Bu aşk artık gizli değil

Fransa'ya sığınan Cem Uzan ile Bettina Hakko artık aşklarını gizlemeyip, kameralara poz bile veriyor

Fransa’ya sığınan Cem Uzan, hazirandan bu yana birlikte olduğu Bettina Hakko ile aşkını artık gizlemiyor. Gazete HaberTürk'te yayımlanan, Ünal Demirkaya imzaıl haber şöyle:

Yaklaşık 10 ay önce Türkiye’den ayrılarak Fransa’ya sığınma talebinde bulunan işadamı Cem Uzan ile Bettina Hakko’nun aşkı son hızıyla devam ediyor. Sevgililer 10 gün önce Paris’te aşk tazeledi. 16 Haziran’da Fransa’nın ünlü sayfiye yeri Saint Tropez’de La Plage Pes Jumeaux Restaurant’daki Şebnem Çapa’nın doğum günü partisinde tanışan ve samimiyeti aşka dönüştüren ikilinin ilişkisi sosyetede bomba etkisi yarattı. Cem Uzan, Bettina Hakko’yu İstanbul’a döndükten sonra da sık sık telefonla aramaya devam etti. Cem Bey’in Bodrum’da tatil yapan Bettina Hanım’a 100 adet kırmızı gül gönderdiğini de ben yazmıştım...

Haberin Devamı

AŞKIN FOTOĞRAFI

Malum, Cem Uzan Türkiye’ye gelemediği için sık sık telefonla konuşan sevgililer, bu hasrete daha fazla dayanamamış. Bettina Hanım, 15 gün önce Paris’te yaşayan Cem Uzan’ı ziyarete gitmiş. Sevgilileri Paris’in en şık mekânlarandan birinde baş başa yemek yerken gören bir arkadaşım beni aradı. Ben de kendisinden ikiliyi yemek yedikten sonra adımı vererek ve izin isteyerek cep telefonuyla görüntülemesini istedim. Arkadaşım Cem Uzan ile konuşarak izin istemiş. Kendisi de adımı duyunca “Ünal Demirkaya şimdiye kadar hakkımdaki haberleri en doğru şekilde yazdığı için çekebilirsin” demiş. Ve gördüğünüz gibi sevgililer, yaşadıkları güzel aşkın mutluluk pozunu vermiş.

‘ÇOCUKLARIMI BENDEN KAÇIRDI’

Cem Uzan’ın, Fransa’ya sığınmasının ardından Alara Koçibey de çocuklarıyla birlikte Paris’e taşınmıştı. Böylece Cem Uzan da çocukları Emre Renç Uzan ve Yasemin Pars Uzan’ı sık sık görüyordu. Paris’te yaşaması beklenen Alara Koçibey, Cem Uzan ile arasını düzeltemeyince çocuklarını alarak Türkiye’ye dönmüştü. Cem Uzan, avukatı Ferhat Ünalan’ın aracılığıyla, Türkiye’ye gelemediği için bir yıldır çocuklarını göremediğini ve çocuklarının Alara Koçibey tarafından kaçırıldığını iddia etmiş... Bettina Hakko, eski eşi Cem Hakko’nun kendisini Ronit Gülcan ile aldattığı için, Cem Uzan da eşi Alara Koçibey’in kendisini aldattığı iddiasıyla ayrılmıştı. Aşk konusunda eşlerinde aradıkları mutluluğu bulamayan ve ortak bir kaderi paylaşan ikilinin aşkı bakalım evlilikle noktalanacak mı?

(HaberTürk)

Haberin Devamı