Magazin 'Bu iş çoktan bitmeliydi'

'Bu iş çoktan bitmeliydi'

Paylaş
'Bu iş çoktan bitmeliydi'

Sanat dünyasının haklarında en çok “Boşanıyor” haberi çıkan çifti Cem Özer(51) ile Nurgül Yeşilçay(34), 6 yıllık evliliklerine nokta koymaya karar verdiklerini açıkladı

Çiftin evliliklerini bir küs, bir barışık sürdürmesine alışkın olan yakın çevresi önceki gün Nurgül Yeşilçay’ın “Bu kez kesin boşanıyoruz. Oturup konuştuk, anlaştık. Bunun artık geri dönüşü yok. Yeter artık... Çoktan bu işin bitmesi gerekiyordu” demesi üzerine çok şaşırdı.

Haberin Devamı

5 yaşındaki oğulları Osman Nejat’ın psikolojisinin etkilenmemesi için boşanmanın gizlice gerçekleşmesini isteyen Yeşilçay’ın bu kararının ardından dün sabah avukatına vekalet verdiğinin öğrenilmesi üzerine boşanma haberi kısa sürede yayıldı.

“Evlerini ayırmışlar”

Çiftin yaklaşık iki aydır evlerini ayırdığı, sadece oğulları için bir araya geldiği ortaya çıktı. Özer’le borçları nedeniyle sık sık kavga ettiği belirtilen Yeşilçay, Bebek’teki evlerinde kalırken Özer ise Küçükbebek’teki ofisinin üst katındaki dairesinde kalıyordu. Çift boşanma sırasında birbirlerinden mal talebinde bulunmayacaklarını belirtti.

Yüklü miktarda vergi borcunun yanı sıra piyasaya da borcu olduğu iddia edilen Cem Özer’in üzerine kayıtlı hiçbir malı olmadığı, Çeşme’deki arsaların da tek sahibinin Nurgül Yeşilçay olarak gözüktüğü biliniyor. Önceki ay Maçka’da bir gece klübünde sabahın ilk ışıklarına kadar iki esmer genç kızla eğlenen Özer’in Yeşilçay’ı aldattığı iddiası gündeme gelmiş, çift bu söylentiler üzerine birlikte bir balıkçıda oğullarıyla beraber akşam yemeğinde 6. evlilik yıldönümlerini kutlamıştı.

Boşanmak için eşinin işlerinin yoluna girmesini bekleyen Yeşilçay, “Cem ile hayata bakışımız benziyor. Birçok konuda çok anlaşmamıza rağmen çok da güzel kavga ediyoruz. Dedikodu yapabiliyoruz, sevişebiliyoruz” demişti. Sadri Alışık Tiyatrosu’nda Pir Sultan Abdal’ı canlandıran ve Sinan Çetin’le okul açmaya hazırlanan Cem Özer ise son röportajında “Nurgül ile neden evli olduğumuzu biz de anlamıyoruz” diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Dördüncü evliliğiydi

Cem Özer Nurgül Yeşilçay ile dördüncü evliliğini yapmış, Yeşilçay ise ilk kez nikâh masasına oturmuştu. 6 yıllık evliliğin ardından, çiftin bugün boşanma davası açması bekleniyor. Özer, son olarak Çeşme’de yaptırdığı inşaatlar yüzünden ekonomik darboğaza girmiş, ödemediği borçlar yüzünden de mahkemelik olmuştu.