Magazin Bu sözler yenilir yutulur değil

Bu sözler yenilir yutulur değil

Paylaş
Bu sözler yenilir yutulur değil

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evlatlık oğulları 19 yaşındaki Pax’ın Instagram’daki paylaşımında babasını ‘dünya çapında bir pislik’ ve dört küçük çocuğunu ‘korkudan titreten aşağılık bir insan’ olarak nitelendirdiği ortaya çıktı.

3'ü evlatlık 6 çocuğu olan Angelina Jolie- Brad Pitt çiftinin evlatlık çocuklarından Pax'in (19) 'gizli' tuttuğu Instagram hesabından 2020'de Babalar Günü'nde Brad Pitt'e hakaret içerikli paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Pax, hikayelerinde yaptığı paylaşımda Brad Pitt'in en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar aldığı fotoğraf ile birlikte "Bu dünya çapındaki pisliğin Babalar Günü kutlu olsun. Senin yanında korkudan titreyen en küçük dört çocuğuna karşı hiçbir düşüncen ya da empatin yok" ifadeleri yer alıyor.

Haberin Devamı

'ASLA ANLAMAYACAKSIN'

Pax'in paylaşımının devamında ise "Aileme verdiğin zararı asla anlayamayacaksın çünkü bunu yapabilecek kapasiteye sahip değilsin. Bana en yakın olanların hayatını sürekli bir cehenneme çevirdin. Kendine ve dünyaya ne istersen söyleyebilirsin ama gerçek bir gün ortaya çıkacak. Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın. Babalar Günün kutlu olsun, seni kahrolası berbat insan" cümleleri bulunuyor. Pax'in Brad Pitt'in titrettiğini iddia ettiği en küçük 4 çocuk, şu anda 18 yaşında olan Zahara ve çiftin üç biyolojik çocuğu 17 yaşındaki Shiloh ve 15 yaşındaki ikizler Knox ile Vivienne.

VELAYET SAVAŞI

Angelina Jolie ve Brad Pitt 2005'te aktör, Jennifer Aniston ile evliyken 'Bay ve Bayan Smith' filminin setinde tanışmıştı. Brad Pitt, Jennifer Aniston'dan boşanıp Angelina Jolie ile evlenmişti. 2016'da ayrılık kararı aldılar ve 2019'da boşandılar. Angelina Jolie başlangıçta çocukların tam velayetine sahipti. 2021'de Brad Pitt'in velayetin yüzde 50'sine sahip olmasına izin veren bir anlaşma yapıldı. Ancak davadan sorumlu yargıç John Ouderkirk'in Brad Pitt'in avukatlarıyla yakın iş ilişkileri olduğu ortaya çıktı. Yargıç davadan alındı, velayet Angelina Jolie'ye geri verildi.

Haberin Devamı

FBI SORUŞTURMUŞTU

Brad Pitt, Angelina Jolie'nin boşanma davası açmasından 5 gün önce özel bir jette en büyük çocukları Maddox ile yaşadığı iddia edilen tartışmanın ardından çocuk istismarı iddialarıyla FBI ve Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı tarafından soruşturuldu. Olay sırasında Brad Pitt'in sarhoş olduğu iddia edildi. Angelina Jolie ifadesinde aktörün 'canavar gibi' davrandığını söyledi. Tüm suçlamalardan aklanan Brad Pitt, hem içkiyi hem de esrar kullanmayı bıraktı. Angelina Jolie 2021'de Brad Pitt'i ailesinin 'refahı' için terk ettiğini söyledi.