Magazin Bunca zaman ayakta uyutulan Türkan sonunda uyandı! Üç Kız Kardeş 23. bölümde neler oldu?

Bunca zaman ayakta uyutulan Türkan sonunda uyandı! Üç Kız Kardeş 23. bölümde neler oldu?

Paylaş
Bunca zaman ayakta uyutulan Türkan sonunda uyandı! Üç Kız Kardeş 23. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Ekim Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan annesiyle birlikte bebeği büyütme kararı almıştı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan Türkan'ı evde tutmak için neler yapacak? Merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Mine'nin Türkan'ın içeceğine ilaç atması birçok kişinin aklında bebeğe zarar verecek mi sorusunu getirdi. Lohusa sendromu yaşayan Mine daha ne kadar kötülük yapacak?

Haberin Devamı

TÜRKAN GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYE GİDİYOR

Son bölümle evi terk etmek için bavulunu almaya giden Türkan, kapıda Somer ile karşılaştı. Bir yanda annesi diğer yanda Somer olunca hangi tarafı tercih edeceği merak konusu olmuştu.

Annesinin yanına giden Türkan "Anne izin ver Somer ile gideyim. Öyle sessiz sedasız kapanamaz anne, izin ver gerçeklerle yüzleşeyim. Lütfen anla beni" dedi ve Somer'in arabasına bindi.

SOMER İLE TÜRKAN TATİLE GİDİYOR

Arabaya atlayıp yola çıkan Türkan ve Somer, arabada muhabbet etmeye çalışan Somer beklediği ilgiyi göremedi. Tam sağa çekip Türkan ile konuşmaya çalışırken Somer'in telefonu çaldı. Arayan Mine'ydi. Türkan "Açmayacak mısın" diye sorduğunda Somer cevap vermedi. Telefonu eline alan Türkan aramayı yanıtladı. Ses vermeden Mine'nin ne söyleyeceğini bekledi. Somer'i telefona isteyen Mine'yi kibarca tersleyip telefonu kapattı.

Haberin Devamı

Balayı suiti ayırtan Somer Türkan'ı bir türlü mutlu etmeyi başaramadı. Odaya girdiklerinde geçmişe gidip düğün gecesini hatırlatan Türkan Somer'i üzse de, Somer ısrarla Türkan'ı mutlu etmek için çabaladı ve ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Duşa gireceğini söyleyip banyoya giden Türkan, banyoda biraz düşündükten sonra Somer'in yanına gitti ve konuşmamız lazım dedi. Uyuma numarası yapan Somer, Türkan'ın odadan çıkmasını bekledi.

RÜÇHAN NESRİN'İ BULUŞMAYA ZORLUYOR

Nesrin'in kapısına şoför yollayıp zorla buluşmaya getirten Rüçhan, Nesrin'in neler bildiğini yoklamaya çalıştı. Nesrin'in her şeyi bildiğini görünce fikirlerini değiştirmek için rica ve minnet istedi. Nesrin'in kararlığını gören Rüçhan, iyi niyeti bir kenara koyup Somer ile Türkan'ın yuvasını kimsenin yıkmasına izin vermeyeceğini söyledi.

Gazını alamayan Rüçhan, Dönüş üzerinden Nesrin'i kibarca tehdit etti.

ÖZER MUSTAFA'YA ANNESİ İÇİN NASİHAT VERİYOR

Somer ile telefonda konuşan Özer, telefonu kapatınca Mustafa'nın arkasında olduğunu fark ediyor. Moralinin bozuk olduğunu görünce ne olduğunu soruyor. Annesini evden aradığını ve telefonunu açmadığını söyleyince Özer cep telefonundan arasaydın dedi. Öyle yaptım zaten diye cevap veren Mustafa annesinin yalanını yakaladığını söyledi. Evdeyim dedi ama ev telefonunu açmadı deyince Özer Sevilay'ın gitmediğini söyledi. Evde açtın mı anneme diye tepki veren Mustafa, babasından azar işitti. Sevilay seni tek başına zorluklarla büyüttü diyen Özer, Mustafa'ya annesinin kıymetini bilmesi için nasihat verdi.

Haberin Devamı

TÜRKAN'IN İLK AŞERDİĞİ ŞEY ERİK OLDU

Otelin havuzunda oturan Somer ile Türkan konuşmak için tam odaya çıkacakken elinde meyve tabağı ile gelen otel görevlisini gördü. İnciri erik sanan Türkan, görevliye "Erik mi o" diye sordu. Hayır cevabını aşınca otelde erik olup olmadığını sordu ve görevli mevsimi olmadığı için maalesef yok dedi.

Türkan'ın erik aşerdiğini duyan Somer ise çarşıdaki bütün dükkanları gezerek erik aradı. Bir manav ise Bursa'da seralarda bulabileceğini söyledi.

FATİH RÜÇHAN'IN KARŞISINDA GÖZYAŞINA BOĞULDU

Fatih Almanya'daki ailesi ile görüşürken dükkana Rüçhan girdi. Fatih hiç iyi olmadığını söylemesine rağmen Rüçhan ısrar edince Fatih gözyaşlarına boğuldu.

Fatih ile Rüçhan dışarıda dertleşirken, Fatih Almanya'daki kızının böbrek hastası olduğunu ve o yüzden buradaki kızının peşine düştüğünü söyledi. Belki kardeşine böbrek nakli yapması için ikna edebileceğini düşündü.

Haberin Devamı

İyice araştırdıktan sonra Fatih'in yayına giden Rüçhan kızının Derya olmadığını Dönüş olduğunu söyleyince Fatih şok oldu.

TÜRKAN İLE SOMER BİRBİRİNE GİRDİ

Erik bulamadığını söyleyerek odaya giren Somer yine Türkan'ın tepkisini aldı. Bir anda Türkan'ın dudaklarına yapışan Somer, Türkan'dan okkalı bir tokat yedi. Ne olduğunu anlamayan Somer, çocuğu istemediği için Türkan'ın böyle davrandığını düşünerek "Bebeği bu kadar çok mu istemiyorsun?" dedi. Mine ile ilgili bir şey söylemeyen Türkan, Somer'e sadece bağırdı. Ne olursa olsun gitmeyeceğini söyleyen Somer'e Türkan "Git, git çünkü ben senden çoktan gittim" dedi.

MESUT'UN KÖY MUHTARI SADIK'A ULAŞTI

Mesut'un köy muhtarı ile Sadık sonunda iletişime geçebildiler. Eve morali bozuk gelen Sadık, Nesrin, Dönüş ve Nezahet ne olduğunu sordu. Mesut'un annesi ile babası Mesut'u almak için Almanya'dan dönerken kaza yapıp vefat ettiğini söyledi. Tam o sırada içeri girip Türkan'ın bebeği için çıkarılmış beşiği gören Mesut, Mesut'un kardeşinin de böyle beşiği vardı dedi. Sadık ve Nesrin, Mesut'un kardeşinin yaşayıp yaşamadığını merak etti.

Haberin Devamı

"GÖZYAŞININ SEBEBİ BENSEM AFFET BENİ"

Otelin lobisinde bir şeyler içip odaya gelen Somer Türkan'ı uyur halde görünce duygularını anlatmaya başlar. Uyuyan Türkan'ın uykusunda da ağladığını düşünüp gözündeki yaşı siler. Oldukça duygusal olan Somer "Bir damla gözyaşın için dünyaları yakarım. Eğer gözyaşının sebebi bensem affet beni Türkan'ım" dedi ve yanında uykuya daldı. Sabah birbirlerine sarılarak uyandıklarını görünce Türkan bir hayli sinirlendi.

"SEN BİZİ FAZLA HAFİFE ALDIN"

Mine Somer'e ulaşmak için türlü türlü yöntemler denemeye devam etti. Şirketteki sekretere, evdeki görevliye bile Türkan ile Somer'in nereye gittiğini soran Mine, Rüçhan'ın dikkatini çekti. Mine'yi karşısına alan Rüçhan "Somer tabii ki Kiraz'ın velayetini alınca çocuğu senden alacaktı. Annelik bile yapamayan bir kadın hukuk bile çocuğu vermiyor. Ayrıca sen bizi fazla hafife aldın. Kendine gel" dedi.

SOMER TÜRKAN'IN NE BİLDİĞİNİ ARAŞTIRIYOR

Sabah uyandıktan sonra fenalaşan Türkan için Somer doktor çağırdı. Tansiyonu düşen Türkan hamile olduğu için ilaç içemedi. Tuzlu ayran öneren doktor odadan çıkınca Türkan uykuya daldı.

Balkona çıkan Somer annesini arayıp "Türkan Mine'yi biliyor mu?" diye sordu. Rüçhan ise hiçbir şey bilmediğini söyledi.

DÖNÜŞ, KORMAN'LARIN ŞİRKETİNDE İŞE GİRDİ

Türkan ile Dönüş'ün konuşmasını duyan Somer, babasını arayıp Dönüş'e iş vermesini söyledi. Sadık'ın yanına giden Özer, Dönüş için iş teklifi yaptı. Özer'in iş teklifini duyan Nesrin ise "Korman'lara bir kızımı kaptırdım, öbürünü de kaptıramam!" diyerek tepki gösterdi. Ne kadar istemese de Dönüş'ün üzüldüğünü görünce ve maddi zorluklar nedeniyle kabul etti.

MİNE BEBEĞİ DE ALIP EVDEN KAÇTI

Akşam yemeğini hazırlatan Rüçhan, evin hizmetlisine Mine'yi sofraya çağır dedi. Evin içinde Mine'yi arayan Ayla, hiçbir yerde bulamayınca koşa koşa Rüçhan Hanım'a haber verdi.

O sırada Mine bebeği ile birlikte gece kulübünde eğleniyordu.

Bir gün geçmesine rağmen Mine ve bebeği bulamayan Rüçhan çılgına döndü.

"SEN SAHTEKAR, YALANCI BİR ADAMSIN!"

Akşam yemeğinde yüzleşmeye karar veren Türkan, Somer'e Mine hakkında sorular sormaya başladı. Türkan'ın sorduğu sorulara anlam veremeyen Somer kaçamak cevaplar verdi. Kartları açık oynamaya başlayan Türkan, her şeyi bildiğini ima eden sözler söylemeye başladı. Duydukları karşısında ne yapacağını bilemeyen Somer sadece sustu. Türkan cümlelerini " Sen sahtekar, yalancı bir adamsın" diyerek bitirdi ve masadan kalktı gitti.

Odaya giden Türkan'ın peşinden koşan Somer, odanın kapısını kilitleyerek konuşmaya çalıştı. Mine ile olan ilişkisini kabul edip gerçekleri anlatmaya başlayan Somer, sonradan Türkan'a nasıl aşık olduğunu anlattı. Mine'ye yaşattıklarına daha da sinirlenen Türkan "Ben senin hayatından çıktım Somer, bu kapıyı açsan da açmasan da ben senin hayatında yokum artık" dedi.

Türkan kaçmasın diye kapının ağzında uyuyan Somer, sabah kalktıklarında ise Türkan'ın çıkmasına yine izin vermedi.

ÖZER, SEVİLAY VE MUSTAFA AİLE YEMEĞİ YİYOR

Sevilay ile Mustafa'yı kavuşturan Özer, Sevilay'ın evinde hep birlikte sofraya oturdular. Geçmişte yaşadığı zorlukları ve babasızlığı anlatan Mustafa, Özer ile Sevilay'ı yarılayacak sözler söylemeye başladı. Gerçekleri anlatırken Sevilay Mustafa'yı durdurmaya çalışsa da Özer sözlerine devam etmesini istedi. Ufakken hangi şartlarda çalıştığını anlatan Mustafa, geçmişteki çektiği sıkıntıları hatırlatarak annesini gözyaşına boğdu.

Geçmişte çektikleri sıkıntıların altını çizen Mustafa, cümlesinin sonunda Özer'e annemden uzak dur dedi.

"TÜRKAN'I UYUTUP GELİRİM DEMİŞTİN!"

Somer banyoya gitti sırada Türkan Somer'in telefonunu karıştırdı. Mine'nin aşkım diye hitap ettiği mesajlarını gören Türkan "Türkan'ı uyutup gelirim demiştin" mesajını görünce ilişkilerinin devam ettiğini düşündü.

NESRİN'İN VİCDANI TÜRKAN'A İHANET ETTİ

Hastaneye giden Nesrin içeri girdiğinde Mine ve bebeğinin hastaneden çıktığını gördü. Mine'nin bitik vaziyeti Nesrin'in vicdanını devreye soktu. Taksiye bindiren Nesrin nereye gideceğini sorunca yanıt alamadı. Bebeğe üzülen Nesrin, Mine ve Kiraz'ı kendi evine götürdü.
Nesrin'in evinde yemek yiyen Mine, Nesrin ile dertleşmeye başladı. Bebeğini ilgisiz bıraktığını gören Nesrin Mine'ye nasihat vermeye başladı. Kiraz'ın bu şekilde büyüyemeyeceğini söyleyen Nesrin, Mine'nin kendini toparlaması için uyardı. Türkan'ın ne kadar şanslı olduğunu söyleyen Mine "Benim annem de sizin Türkan'ın arkasında durduğunuz gibi benim arkamda dursaydı ben bu durumda olmazdım" dedi.

Somer ile geçmişte ne kadar mutlu bir ilişkisi olduğunu anlatan Mine, Rüçhan yüzünden bu noktaya geldiklerini söyledi.

Kiraz'ın altını değiştirmek için öteki koltuğa geçip bebeğin altını açtı. Nesrin bu sırada bebeğin pişik olduğunu gördü ve içeriden merhem almaya gitti. Somer'in telefonundan Mine'ye mesaj atan Türkan, otelin adını söyleyip gelmesini istedi. Haber vermeden evden çıkan Mine, bebeği de Nesrin'e bıraktı.

Mine odaya geldiğinde ise Türkan "Buluşmak için artık beni uyutmanıza gerek yok" dedi.

Sonunda Somer ile yüzleşmeyi başaran Türkan, Mine'yi kaldıkları otele çağırarak Somer'e ders vermeye çalıştı. Yeni bölümde yaşanan olaylar ise heyecanı ikiye katladı. Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 23. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.