Magazin Burak Topçu ve Özgür Karataş kimdir? Tiyatrocuları taşıyan minibüs kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi…

Burak Topçu ve Özgür Karataş kimdir? Tiyatrocuları taşıyan minibüs kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi…

Paylaş
Burak Topçu ve Özgür Karataş kimdir? Tiyatrocuları taşıyan minibüs kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi…

Burak Topçu ve Özgür Karataş, Baş Belası isimli tiyatro oyununun turnesi kapsamında Çorum’dan Samsun’a dönerken içinde bulundukları minibüsün kaza yapması sonucu hayatlarını kaybettiler. Kaza da Tolga Güleryüz de hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Acı haberin ardından ‘Burak Topçu ve Özgür Karataş kimdir?’ sorusu da yoğunluk kazandı…

Türkiye güne Amasya’da gerçekleşen kazanın acısıyla uyandı. Tiyatrocuları taşıyan minibüsün Amasya’da bir tıra arkadan çarpması sonucu, araçta bulunan Burak Topçu, Özgür Karataş ve Tolga Güleryüz hayatını kaybederken, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Peki, Burak Topçu ve Özgür Karataş kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

ÖZGÜR KARATAŞ KİMDİR?

Amasya’daki kazada hayatını kaybeden Özgür Karataş, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde organizatör olarak görev yapmaktaydı.

BURAK TOPÇU KİMDİR?

Baş Belası isimli tiyatro oyununun kadrosunda yer alan Burak Topçu ile ilgili internette bir bilgi bulunmuyor.

BURAK TOPÇU VE ÖZGÜR KARATAŞ NEDEN ÖLDÜ?

Baş Belası isimli tiyatro oyununu Çorum'da sahneledikten sonra Samsun'a doğru hareket eden tiyatrocuları taşıyan minibüs, Amasya - Çorum kara yolu üzerinde, Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı tıra arkadan çarptı.

Burak Topçu, Özgür Karataş ve Tolga Güleryüz hayatını kaybederken, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı