Magazin Buse Varol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Alişan'dan sonunda evlilik teklifi geldi

Buse Varol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Alişan'dan sonunda evlilik teklifi geldi

Paylaş
Buse Varol kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Alişan'dan sonunda evlilik teklifi geldi

Alişan'dan Buse Varol'a sonunda evlilik teklifi geldi, hem de öyle böyle değil... Buse Varol dizi setinde aldı evlilik teklifini, hiç beklemediği anda... Bu nedenle Buse Varol magazin gündeminin bir numaralı ismi haline geldi. Peki Buse Varol kimdir?

Buse Varol bugünün en çok konululan ismi oldu. Alişan sürpriz yaparak "Abdülhamid" dizisinde rol alan sevgilisi Buse Varol'u setteyken ziyaret edip büyük bir sürprize imza attı. Bir anda yüzüğünü çıkaran Alişan, sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.



Büyük bir şaşkınlık yaşayan Buse Varol, teklifi kabul ederek, "Bayılacağım şimdi" dedi. Bu sürpriz Alişan ve Buse Varol'u magazin gündemine taşıdı. Peki Buse Varol kimdir?



BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünde tamamlamış ardından uzunca bir süre dershaneler de öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncu bir erkek kardeşe sahiptir.

Buse Varol, kuzenlerinin destekleri ile 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik yarışmasına katılmış ve yarışma sonucunda uzun bir süre modellik yapmıştır.

Modelliğin sonucunda tanınmaya başlayan Varol oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Teklifleri değerlendiren Buse Varol, modelliği bırakarak oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. İlk dizisi 2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar adlı olmuştur. Bu dizi de Şerife adlı karaktere canlandıran Buse Varol ardından Arka Sokaklar adlı diziden teklif almış ve 2 yıl boyunca burada Yasemin karakterini canlandırmıştır.


Buse Varol, şimdilerde ise yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film’in üstlendiği Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandıracak.

Buse Varol’un oynadığı diziler;

Sevda Kuşun Kanadında

Kış Güneşi

Şehrin Melekleri

Arka Sokaklar

Tozlu Yollar

Haberin Devamı