Magazin Buyurun 'Dayanışma Sahnesi'ne

Buyurun 'Dayanışma Sahnesi'ne

Paylaş
Buyurun 'Dayanışma Sahnesi'ne

DasDas, İhtiyaç Haritası ve Zorlu PSM, 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelerin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla, 30 Mart’ta 'Dayanışma Sahnesi' etkinliği düzenliyor.

1 BİLET 1 ÖĞRENCİ

Haberin Devamı

DasDas’, ‘Zorlu PSM’ ve ‘İhtiyaç Haritası’; deprem felaketinin ardından bir araya geldi, birliktelik duygusunu ‘Dayanışma Sahnesi’ne taşımaya karar verdi. 30 Mart Perşembe akşamı Zorlu PSM’de düzenlenecek etkinlik eş zamanlı olarak YouTube, Twitch ve TikTok üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Satılan her koltuk, bir öğrencinin eğitim desteğine dönüşecek. Online yayınlar üzerinden yapılacak katkılarla depremden etkilenen 2200 öğrenciye kaynak oluşturulması hedefleniyor.

MÜTHİŞ KADRO

Peki ‘Dayanışma Sahnesi’nde kimler olacak? Buyurun tam liste: Antakya Medeniyetler Korosu, Adamlar, Athena, Aylin Aslım, Bedük, BEGE, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Ceren Gündoğdu, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Korhan Futacı, Mengene, Mert Demir, Mor ve Ötesi, Nova Norda, Özge Fışkın, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve Zuhal Olcay.

Haberin Devamı