Magazin Çağlar Ökten, Seda Sayan'a seslendi: Çiçek karım!

Çağlar Ökten, Seda Sayan'a seslendi: Çiçek karım!

Paylaş
Çağlar Ökten, Seda Sayan'a seslendi: Çiçek karım!

Ünlü sanatçı Seda Sayan ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan şarkıcı Çağlar Ökten, sosyal medya hesabından eşiyle çekilen aşk dolu bir karesini yayınladı.

Seda Sayan (60), Nisan 2022'de kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in katılmadığı düğün, günlerce magazin gündeminin en çok konuşulan olayı olmuştu.

Haberin Devamı

 Mutlu evlilikleri devam eden çift, şimdilerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla isimlerinden söz ettiriyor.

MIAMI'YE TATİLE GİTTİLER

Birlikte Miami'ye tatile giden ikiliden Ökten, son olarak 91 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafla konuşuldu.

Eşini öperken çekilen bir karesini "Çiçek karım" notuyla paylaşan ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Gönderisindeki yorumları kısıtlayan müzisyene ve eşi Sayan'a, yakın çevreleri tarafından; nazar boncuğu ve kalp emojileriyle yorumlar yapıldı.

 "CEVAP HAKKI VERMEM!"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun gece kulübünde bir kadınla çıkan samimi görüntüleriyle ilgili konuşan Seda Sayan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum, çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler, bazı fotoğraflar çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'Dinliyorum' dediyse doğrudur. Bize gelirsek de eşim bensiz kulübe gidemez, ben de onsuz gidemem. Çağlar 'Bu gece kulübe gideceğim' derse, 'Ben de geleceğim' derim. O erkek grubuyla gidiyorsa, ben kadın grubuyla gidiyorsam da bir şey olduğunda Çağlar'a cevap hakkı vermem. Çağlar da bunu biliyor. Böyle şeylerle bana gelinmemeli. Benim üzülmeme meydan vermemeli. Ben üzülmemeliyim, ben de onu üzmemeliyim. Bunun konusu bile insanı irite ediyor.