Magazin Camdaki Kız 33. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle

Camdaki Kız 33. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle

Paylaş
Camdaki Kız 33. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle

Camdaki Kız 33. bölümüyle, Kanal D ekranlarındaki yerini alırken, dizinin hayranları bir kez daha Nalan için üzüldü. Son bölümde Alp’in anlattıklarının ardından Sedat’tan hesap soran Nalan, uğradıkları saldırıyla bebeğini düşürme tehlikesi yaşadı. İşte, kaçıranlar için Camdaki Kız 33. bölüm full izleme linki…

Camdaki Kız dizisinin son bölümü 3 Mart Perşembe akşamı Kanal D’de yayınlandı. Sedat’ın ihanet şokunun altın ezilen Nalan, üzerine bir de Alp’in adamlarının saldırısına maruz kaldı. Bebeğini düşürme tehlikesi yaşayan Nalan’ın elinden tutan isim ise Hayri oldu. İşte, izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için Camdaki Kız’ın 33. bölümünün yer aldığı Kanal D linki…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Alp’in Sedat ve Cana ile ilgili söyledikleri karşısında şok olan Nalan, Sedat’a hesap sormak için otele gider. Nalan'ın yıkıldığını gören Hayri, içten içe olayın ne olduğunu merak eder. Bu ihanet Nalan’a oldukça ağır gelir ve duyduklarının şoku altında ezilen genç kadın ayakta durmakta zorlanır.

Hem Nalan hem de bebek için endişelenen Feride, Alp’e gözdağı vermek üzere öfkeli adamın ofisine gider. Bu görüşmenin ardından Feride, Sedat için başka plan yapar.

Sedat'tan bu ihanetin hesabını sormak için şirkete giden Nalan, Sedat’ı köşeye sıkıştırır ve kendini ikna etmeye çalışan kocasına tokat atar.

Levent ve Sedat’ın Alp'e saldırmasının ardından Alp, bunun altında kalmayarak intikam almak için plan yapar. Sedat, Hayri ve Nalan ormanda yürüyüş yaparken Alp'in adamları tarafından saldırıya uğrar. Ormanda uğradıkları saldırı sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırılan Nalan’ın ağrıları şiddetlenir. Bebeğinin düşmesinden korkan zavallı kadın, Hayri'nin desteğiyle yaşadığı acıya dayanmaya çalışır. Hayri'nin elini sıkı sıkıya tutan Nalan, kanaması olduğunu fark edince şoke olur.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN 33. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN