Magazin Camdaki Kız 34. bölüm kesintisiz tek parça izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm full izle!

Camdaki Kız 34. bölüm kesintisiz tek parça izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm full izle!

Paylaş
Camdaki Kız 34. bölüm kesintisiz tek parça izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm full izle!

Camdaki Kız’ın son bölümü yine milyonlarca izleyiciyi derinden etkiledi. 10 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 34. bölümde bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Nalan’ın günden güne Hayri ile yakınlaşması Feride için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu. İşte, tüm heyecan ve dramatikliği ile Camdaki Kız 34. bölümünü full kesintisiz tek parça izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Camdaki Kız son bölüm izle’ ve ‘Camdaki Kız 34. bölüm full kesintisiz tek parça izle Kanal D’ araması yapanlar için Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın son bölümüne dair detayları bir araya getirdik. Dizinin yeni bölümünde Nalan, uğradığı saldırının etkisiyle bebeğini kaybeder ve bu kayıp hem İpekoğlu hem de Koroğlu ailesi için büyük bir yıkım olur. Bu acıyla baş etmeye çalışan Nalan ise kendini yalnız hissederken, onu anlayan tek kişinin Hayri olduğunu fark eder. Ancak Ferdi bu durumdan hiç hoşlanmamaktadır. İşte, Camdaki Kız’ın 34. Bölümünde yaşananlar ve son bölümü full izleyebileceğiniz Kanal D linki…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nalan uğradığı saldırı ve korku neticesinde bebeğini kaybetme tehlikesiyle hastaneye gider. Ancak korktuğu başına gelmiştir ve acı haberi genç kadına doktoru verir. Bu üzücü kayıp nedeniyle hem İpekoğlu hem de Koroğlu ailesi derinden yaralanır.

Gözyaşları içinde bebeğinin acısını yaşayan Nalan aynı zamanda Feride'nin tepkisinden de ayrıca korkar. Rafet, Levent ve Selen'in hastanedeki konuşmalarından Sedat'a saldıranların Alp'in adamları olduğunu öğrenir ve Alp'ten hesap sormaya gider. Burada Sedat'ın Cana'yla ilişkisinin devam ettiğini gösteren görüntüleri izleyen Rafet, Alp’in, bebeğin düşmesinin sorumlusunun Sedat olduğunu söyleyince bir kez daha yıkılır.

Bebeğini kaybetmenin acısını yaşayan Nalan, etrafındaki kimseden aradığı desteği bulamayınca kendisini daha da yalnız hissederken, kendisini anlayabilen tek kişinin Hayri olduğunu fark eder. Yaşadığı tüm kötü olayların ardından Nalan'ın kendini iyi hissetmesi oldukça zor olur. Feride ise Hayri'den hoşlanmamaktadır ve onu sürekli Nalan'ın etrafında görünce daha da öfkelenir. Nalan'ın Hayri'yle samimiyet içinde olması Feride'yi oldukça rahatsız eder. Fakat Nalan, annesinin uyarılarını dikkate almaz. Hayri ve Nalan’ın yakınlaşması Feride için son derece tehlikelidir.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN 34. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN