Magazin Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Affet beni, anneliği beceremedim'

Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Affet beni, anneliği beceremedim'

Paylaş
Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Affet beni, anneliği beceremedim'

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Camdaki Kız 59. bölümde Nalan, Hayri'yi Billur'un evine yemeğe davet eder. Bu sırada da Sedat, Billur'un evinin önünde sarhoş bir halde Nalan'a bağırır. Nalan, yeni bir ev tutar ve Hayri'yle birlikte hayaller kurar. Feride ise bu sırada Hayri ve Nalan'ı yakalar. Heyecan dolu bölümün ardından Camdaki Kız yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Camdaki Kız merakla beklenen 8 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Camdaki Kız merakla beklenen 8 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Feride hanım Nalan ile Hayri arasında yaşananları öğrenir. Muzo, Nalan'ı Hayri konusunda uyarır. İkileme düşen Nalan ne yapacağını bilemez!

Haberin Devamı

Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı

Camdaki Kız 59. bölümde;

Feride, Billur'a saldırdı

Feride, Billur'un evine gittiğinde Nalan'ı bulamaz ve Billur'un canına okur. Olaya müdahale eden Muzo, sayesinde Feride'nin elinden kurtulan Billur, Nalan'ın Hayri'nin yanında olduğunu söyledi mi?

Nalan'ı getirmezsen polise gideceğiz

Nalan'ın Hayri'nin yanında olduğundan emin olan Muzo, Hayri'yi arar. Feride'nin öfkesini anlatan Muzo, Nalan'ı getirmesi için Hayri'ye uyarıda bulunur.

Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele gördü

Nalan, yeni bir hayata başlamak için hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken kabus dolu anlar kapıdadır. Çünkü Nalan ve Hayri, el eleyken Feride'ye yakalanır.