Magazin Camdaki Kız 65. bölüm Kanal D izle

Camdaki Kız 65. bölüm Kanal D izle

Paylaş
Camdaki Kız 65. bölüm Kanal D izle

Perşembe akşamları reyting rekoru kıran Camdaki Kız, 19 Ocak akşamı seyircileriyle buluşuyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı kitabından uyarlanan dizi, bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Camdaki Kız dizisinin sıkı takipçileri ise internette yeni bölümünü araştırıyor. İşte, Camdaki Kız 65. bölüm izle...

Birçok kişinin ilgi ile izledi Camdaki Kız, bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Camdaki Kız yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Camdaki Kız 65. bölümü izleme linki haberimizde.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 65. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat, Hayri'yi yatak odalarında görünce kıyameti koparır. Rafet'in duymaması için Hayri'yi yaka paça aşağı indiren Sedat, sinirlerine hakim olamaz. Olayı büyümeden kapatmak ise yine Muzo’ya kalır. Hayri, Nalan'ı görmek için konağa gelince kıyametler koptu. Sedat, Hayri'yi görünce deliye döndü. Muzo ise Nalan'ı kurtarmak için durumu toparlamaya çalıştı. Nalan, acısını içine gömmeye çalışırken Hayri’den kurtulmanın yollarını arar ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Feride'nin ölümünün ardından yeni bir hayat kurmak ve mutlu olabilmek için çaba sarf ediyor. 

Metin, Nalan'la konuşmak ve babası olduğunu açıklamak için Hafize'yle konuşur. Hafize, Feride ve Sema'nın ölümünden Metin'i sorumlu tutar. Metin, sağlık sorunları olduğunu söylerken gözyaşları içinde Nalan'la görüşmek için izin ister. Selen ve Emir, aynı mekanda yakınlaşırken Selen bir anda eve gitmeye karar verir. Sedat da yeni asistanıyla eğlenmeye çıkmıştır. Sedat'ı gören Selen ne yapacak? Hayri, Nalan'ı arabasından alarak evine götürdü. Nalan, her ne kadar Hayri'den uzak durmaya çalışsa da duygularına hakim olmaz. Hayri, resmen Nalan'ı duygusal olarak köşeye sıkıştırır. Nalan ve Hayri arasında neler olacak?

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 65. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.