Magazin Camdaki Kız 66. bölüm Kanal D canlı izle

Camdaki Kız 66. bölüm Kanal D canlı izle

Paylaş
Camdaki Kız 66. bölüm Kanal D canlı izle

Perşembe akşamları reyting rekoru kıran Camdaki Kız, 26 Ocak akşamı seyircileriyle buluşuyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı kitabından uyarlanan dizi, bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Camdaki Kız dizisinin sıkı takipçileri ise internette yeni bölümünü araştırıyor. İşte, Camdaki Kız 66. bölüm izle...

Birçok kişinin ilgi ile izledi Camdaki Kız, bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Camdaki Kız yeni bölümü kaçırmak istemeyenler için Camdaki Kız 66. bölümü izleme linki haberimizde.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ 66. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hayri'yle yeniden birlikte olan Nalan yaşadıklarından dolayı pişman oluyor. Annesine verdiği sözü tutamayan Nalan kendisiyle yüzleşiyor. Sedat Nalan'ın kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Muzo Nalan için yeniden Hayri'nin karşısına dikiliyor. Sedat Hayri ve Nalan'ı baş başa yakalıyor.

Nalan, Hayri'yle geçirdiği gecenin pişmanlığını yaşarken adeta Feride'nin ruhuyla hesaplaşıyor. Sedat ise Selen'i Emir'le birlikte görünce Emir'e saldırıyor. Nalan ve Hayri, Sedat'a rağmen yeniden bir araya geliyor. Ancak ihanetin gün yüzüne çıkması an meselesidir.

CAMDAKİ KIZ KANAL D 66. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.