Magazin Camdaki Kız Nalan'ın gerçek annesi kim? Sema karakterine hayat veren oyuncu kim?

Camdaki Kız Nalan'ın gerçek annesi kim? Sema karakterine hayat veren oyuncu kim?

Paylaş
Camdaki Kız Nalan'ın gerçek annesi kim? Sema karakterine hayat veren oyuncu kim?

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi yeni sezonda da perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek. İlk bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız'da her detay merak ediliyor. Uzun bir süre Nalan'ın annesinin Feride olduğu sanılırken dizide Nalan'ın annesinin Feride değil Sema olduğu ortaya çıkacak. Peki Camdaki Kız Sema kimdir? Sema karakterine hayat veren Dilara Aras kaç yaşında, nereli, Instagram adresi nedir? İşte Sema'nın gerçek hayat hikayesi...

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Sema karakterini canlandıran Dilara Aras Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Diziseverler Camdaki Kız'ın Sema'sının Nalan'ın gerçek annesi olup olmadığını sorguluyor. İşte Camdaki Kız Sema hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Camdaki Kız Sema Nalan'ın gerçek annesi mi?

Kitaptaki bilgilere göre; Camdaki Kız dizisinde Sema karakteri aslında Nalan'ın gerçek annesidir. Nalan, ergenliğe girdiği günden itibaren annesi Feride tarafından sürekli kontrol edilmiş, ancak kısıtlı hayatına rağmen kendisini geliştirmiş bir kızdır. Anne Feride'nin geçmişte yaşadığı, sır gibi sakladığı bir travması vardır. Bu travmanın acısını, en çok Nalan’a çektirir. Bu travma ise Nalan'ın gerçek annesi Sema ile ilgilidir. Aynı adı taşıyan kitaptan uyarlanan hikayeye göre Nalan’ın annesi öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan'ı dünyaya getirmiştir. Sema Nalan’ı dünyaya getirirken vefat etmiştir. Kızının ölümü ardından bir daha eskisi gibi olmayan Feride, bir daha aynı şeyi yaşama korkusuyla Nalan'ın hayatını kabusa çevirmiştir.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ SEMA'NIN GERÇEK HİKAYESİ BELLİ OLDU!

Camdaki Kız Nalan'ın annesi Sema'nın gerçek hikayesi nedir?

Nalan’ın annesi öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan'ı dünyaya getirmiştir. Sema Nalan’ı dünyaya getirirken vefat etmiştir. Sema'nın ölümünün ardından bir daha eskisi gibi olamayan Feride, yeniden aynı şeyleri yaşama korkusuyla Nalan'ın hayatını kabusa çevirmiştir. Sema'nın tecavüz sonucu hamile kalması Feride'nin izlediğiniz şekilde bir karakter olmasına neden olmuştur. Nalan'a sıkı sıkı korse giydirmesi, sürekli erkeklerden korumaya çalışması ve namus takıntısı kızı Sema'nın tecavüze uğramasıyla ilgilidir.

Camdaki Kız Sema ( Dilara Aras) gerçekte kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Sema'ya hayat veren Dilara Aras tiyatro ve dizi film oyuncusu. 17 Aralık 1991 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğdu. Bazı kaynaklarda 10 Mayıs 1989, İstanbul doğumlu olduğu bilgisi yer almıştır. Celal Bayar Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümünden mezun oldu. Üniversitenin tiyatro topluluğunda yer aldı. 473. Mesir Festivali "Hafsa Sultanı" seçildi. Bir sene boyunca Manisa şehrini yurt içinde ve yurt dışında temsil etti. Aynı zamanda Manisa Belediyesi Konservatuarı'nı dereceyle kazandı. 1 yıldır Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı bünyesinde oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Haberin Devamı