Magazin Camdaki Kız’a Feride’nin ölümü damga vurdu

Camdaki Kız’a Feride’nin ölümü damga vurdu

Paylaş
Camdaki Kız’a Feride’nin ölümü damga vurdu

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 63. bölümüyle AB kategorisinde 7,28 reyting ve 19,11 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 8,40 reyting ve 19,85 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 63’üncü bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Dizinin yayınlanan 63’üncü bölümünde; Hayri Nalan’a ulaşmak için yeni yollar aramaya devam etti. Nalan ise kendisine gelen gizemli aramaların sahibi ile görüştü. Metin ile Nalan’ın görüştüğüne şahit olan Feride ise tüm gerçekleri Nalan’a itiraf etti. Bu dünyadaki görevinin bittiğine inanan Feride; yaşamına son verdi. Camdaki Kız her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de.

'Camdaki Kız'da ağlatan bölüm! Feride hayatına son verdi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.