Magazin Can Feda konusu ve oyuncuları...

Can Feda konusu ve oyuncuları...

Paylaş
Can Feda konusu ve oyuncuları...

Burak Özçivit ve Kerem Bursin'in başrolünü paylaştığı 'Can Feda' filmi bu akşam ekranlarda olacak. Film hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar oyuncu kadrosunu ve konusunu araştırıyor.

6 Nisan 2018 günü vizyona giren "Can Feda" filmi bu akşam TV'de yayınlanacak. Aksiyon-Savaş filminin başrolünü Kerem Bürsin, Burak Özçivit, Melike İpek Yalova'nın paylaştığı filmin konusu ve oyuncularının tamamı araştırılmaya başlandı. İşte Can Feda filminin konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

CAN FEDA FİLMİ KONUSU

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

CAN FEDA OYUNCULARI

Can Feda'da Kerem Bursin (Kaptan Pilot Onur Keskin), Burak Özçivit (Kaptan Alparslan), Melike İpek Yalova (DOktor Seher) Süleyman Karaahmet, Sabahattin Yakut, Onur Ayçelik Özbek Kaplan ve Can Baykan yer alıyor. Filmin senaryosu Zafer Külünk yazarken yönetmenliğini Çağatay Tosun yapıyor.

Haberin Devamı