Magazin Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstendil'e 41. sürpriz doğum günü partisi

Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstendil'e 41. sürpriz doğum günü partisi

Paylaş
Cansu Tosun'dan eşi Erkan Kolçak Köstendil'e 41. sürpriz doğum günü partisi

Oyuncu Cansu Tosun kendi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'e 41. yaş günü için parti düzenledi. Köstendil, "Yolda gelirken uzun süredir görüşmediğim arkadaşımızı sordu, direkt anladım" açıklamasıyla dikkat çekti.

Erkan Kolçak Köstendil, dün gece Gayrettepe'de bir mekanda eşi Cansu Tosun'un sürpriz partisi ile 41'inci yaşını kutladı.

Haberin Devamı

"YOLDA ANLADIM"

Muhabirlerle sohbet eden oyuncu çiftten Köstendil, "Ben yolda anladım. Uzun süredir görüşmediğim arkadaşımız Sitare'yi sordu. Ben de 'Ne alaka?' diye düşünmedim bile, anladım direkt" sözleri sonrası kahkaha attı.

"EN HEYECANLANDIRAN AN MARSEL'LE OLAN ANLAR"

Yeni yaşı hakkında konuşan oyuncu, "40 kere kutladım doğum günümü, 41. kere kutluyorum. 'Neler değişti?' diye soracak olursanız saçlarımız beyazladı. Çalışarak güzel vakit geçirdim. Yazdıklarımızdan ve yaptıklarımızdan geriye bir iki güzel şey kalması beni çok heyecanlandırıyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Ancak bizi en heyecanlandıran an Marsel ile olduğumuz anlar" dedi.

"MUTFAKTA KENDİMİ GELİŞTİRDİM"

Doğum gününe katılan Sitare Akbaş, "Ailemizin ikinci erkek evladı gibidir Erken Kolçak Köstendil. Sürpriz gibi bir şey olmasını istedik ama olamadı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı