Magazin Cem'in hastalığı kendini göstermeye başladı. Dönence 4. bölümde neler oldu?

Cem'in hastalığı kendini göstermeye başladı. Dönence 4. bölümde neler oldu?

Paylaş
Cem'in hastalığı kendini göstermeye başladı. Dönence 4. bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Dönence dizisi, seyircinin heyecanla beklediği bir dizi. 25 Temmuz Salı akşamı 4. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Dönence dizisinin yapımcılığını D Media üstleniyor. Senaryosunu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun yazdığı Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Dönence dizisinin 4. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Cem'in hastalığı gün yüzüne çıkarken ailesine hastalığı hakkında hiçbir şey söylemedi. Özgür ise günden güne Gece'ye aşık oluyor.

Haberin Devamı

GÜLCE VE GECE BUZLARI ERİTİYOR

Bir önceki bölümde Gülce ve Gece'nin kavgası büyük krize neden olmuştu. Özgür'ün de el atmasıyla Gülce ve Gece aralarını düzeltti.

CEREN'DEN KÖTÜ HABER

Ceren'i ziyarete giden Miro, Ceren'in kaza geçirmeyip maça gidebilseydi imzasını alacağını öğrendi. Ceren'e sürpriz yapan Miro, basket topunu imzalatıp Ceren'e getirdi. Odaya girmeden önce Ceren'in babasını gören Miro, Ceren'in bir daha yürüyemeyeceğini öğrendi.

CEM BAYILIYOR

Akşam yemeğine davetli olan Özgür ve Rüzgar, Gece'lerin evinde Cem'i bekledi. Biraz geç kalan Cem, yolda fenalaştı. Ailesine hastalığından bahsetmeyen Cem, sofrada otururken bir anda yere yığıldı. Cem'in bayılmasıyla bütün aile paniğe kapıldı.

Babasının bayılmasından korkan Gülce, evden kaçarken, Rüzgar'ın ise geçmiş korkuları tetiklendi.

Haberin Devamı

GECE, GÜLCE'Yİ BULUYOR

Cem'in kendine gelmesiyle Gülce'nin evde olmadığını fark ettiler. Bir koşu Gülce'nin peşine düşen Gece, nerede bulabileceğini düşündü ve Gülce'yi buldu. Bir şekilde kardeşini sakinleştirmeyi başaran Gece, kardeşini eve götürdü.

Babasını kaybetmekten korkan Gülce, kimseye sarılmaz ya da kimsenin kendisine dokunmasına izin vermezken babasını görmesiyle sımsıkı sarıldı.

CEREN VE MİRO YAKINLAŞIYOR

Ceren'in kendisi yüzünden yatalak kaldığını düşünen Miro vicdan azabı çekmeye başladı. Gece'yle de arası iyi olmayan Miro, günden güne Ceren'e yakınlaştı.

Gezmeyi özleyen Ceren, Miro ile birlikte hastaneden çıkıp gezmeye gitti.

GÜLCE VE GECE ARASINDA SIR

Gülce'yle arasını düzelten Gece, Gülce'nin Alican'ı ne kadar çok sevdiğini anlayınca kardeşiyle anlaşma yaptı. Anne ve babasına söylemezse Alican ile görüştüreceğini söyleyen Gece sözünü tuttu.

Buluşmayı ayarladığı Fatma Baba'nın Yeri'nde babasını gören Gece, bir şekilde Cem'i eve yollayıp Gülce ve Alican'ı buluşturdu.

ÖZGÜR TEHDİT EDİLİYOR

Kaçakçılık için aracı koyan kötü adamlar teslimat günü Özgür'ün kapısına dayandı. Özgür işi kabul etmeyince Özgür'e bıçak çekti. Kötü adamlara boyun eğmeyen Özgür, adamı tartaklayıp geri yolladı.

İkinci kere gelen adamın teklifini mecburen kabul eden Özgür, babasının nasihati üzerine teknesinin haciz ücretini ödeyen Harun'a borçlu kalmak istemedi.

ÖZGÜR VE GECE ARASINDA İPLER GERİLİYOR

Gece'nin yat kulübünde kardeşine bağırdığını öğrenen Verda, acil olarak Gece'yi eve çağırdı. Alican'ın yanından apar topar eve geçen Gece ve Gülce, eve gelince Gece'yi kötü bi konuşma karşıladı. Bütün eteğindeki taşları döken Verda, Cem ve Gece, Gece'nin evden ayrılmasıyla sohbetleri son buldu.

Haberin Devamı

Cem'den duyduklarıyla Özgür'ün kapısına dayanan Gece, "Yat kulübüne beni almanın sebebi babam mı? Gülce'ye daha düzgün ablalık yapmam için mi?" diye sordu. Özgür de doğrulayınca tartışmaya başladılar.

ÖZGÜR KAÇAKÇILIĞI YAPIYOR

Harun'a borçlu kalmak istemeyen Özgür sabah saatlerinde çıkıp kaçakçılığı gerçekleştirdi.

Malı teslim ettikten sonra adamların izini süren Özgür, asıl patronun Harun olduğunu tam öğrenecekti ki Gece'nin gelmesiyle işleri bozuldu. Yakalanmak istemeyen Özgür, hızlıca alandan uzaklaştı.

ÖZGÜR VE MİRO'DAN GECE'YE SERT ÇIKIŞ

Eve gelince Özgür'den hesap soran Gece, Özgür'ün hiç bilmediği yüzünü gördü. Gece'ye şımarık diyen Özgür, hayatından uzak durmasını istedi.

Sinirle içeri giren Gece, Miro'yu görünce şaşırdı. Miro ise Gece'nin mutsuz tavırlarından sıkıldığını söyleyip çekti gitti.

Haberin Devamı

GECE, ÖZGÜR İLE YÜZLEŞİYOR

Sahilde ayağına deniz kestanesi batan Gece'nin yardımına Özgür koştu. Özgür'den yardım istemeyen Gece, tüm çırpınışlarına rağmen Özgür'ün yardımını kabul etmek zorunda kaldı. Özgür, Gece'nin ayağındaki dikenleri temizledikten sonra Gece'yi Sera'nın evine kucağında götürdü.

Aklı karışan Gece, Özgür'e "Hangisi gerçek Özgür?" diye sordu. Dün kötü bugün iyi davranan Özgür'e aklı ermeyen Gece, ağlamaya başladı. Özgür ise aşık olduğunu içinden itiraf edip kelimelerine dökemedi. Gece'ye bir işmiş gibi davranan Özgür, ablalığı da öğrendiğin için artık kulübe gelmene gerek yok diyerek tepki verdi.

DÖNENCE 4. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.