Magazin Cher'den 77'nci yaş günü paylaşımı

Cher'den 77'nci yaş günü paylaşımı

Paylaş
Cher'den 77'nci yaş günü paylaşımı

'Believe', 'If I Could Turn Back Time' ve 'After All' gibi parçalarla tanınan, ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, 77'nci yaş gününü kutladı.

Bir süredir kendisinden 40 yaş küçük müzik yapımcısı Alexander Edwards ile aşk yaşayan Cher, pırlanta yüzüğünün fotoğrafını sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Ünlü şarkıcı, gönderisinde, "Söyleyecek kelime yok, Alexander..." ifadelerine yer vermişti. Ardından yüzüğü bir kez daha paylaşan Cher, "Bu fotoğrafı yayınladım çünkü tırnaklar çok güzel" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

'Yüzük' gönderilerinin ardından Cher'in, Alexander Edwards ile nişanlandığı şeklinde yorumlanmıştı. Ancak kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıkmıştı. Yüzüğün Cher'e Edwards'ın yeni yıl hediyesi olduğu öğrenilmişti.

AŞK BİTTİ

Ancak Cher ve Alexander Edwards'ın birlikteliği uzun sürmedi. İkili, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırmıştı.

77 YAŞINDA!

1980'li ve 1990'lı yıllarda müzik sektöründe ikon olan Cher, 77'nci yaşına girdi. Doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı, olduğu yaşta hissetmediğini açıkladı.

Cher, doğum gününü "Bu sayıları sürekli duyuyorum ama dürüstçe söylemeliyim ki anlayamıyorum" diye espri yaparak kutladı.

'BİRİ NE ZAMAN YAŞLI HİSSEDECEĞİMİ SÖYLEYEBİLİR Mİ?'

Cher, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajına şu sözlerle devam etti:

Haberin Devamı

"Pekala, lütfen biri bana ne zaman yaşlı hissedeceğimi söyleyebilir mi? Bu çok saçma."

Cher, daha sonra "Sayıların olayı ne? Disleksiğim ve sayılar bana zor geliyor" ifadelerini kullandı. Şarkıcıya mutlu yıllar dileyen hayranları, onu iltifatlara boğarak doğum gününü kutladı. Bir takipçisi "Yaş sadece bir sayı" diye yazdı.