Magazin Çocuk 12. bölüm fragmanı! Çocuk yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çocuk 12. bölüm fragmanı! Çocuk yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Çocuk 12. bölüm fragmanı! Çocuk yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çocuk dizisi heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Hasan ile karşı karşıya kalan Ali Kemal, Hasan'ı silahla yaraladı. Çocuk dizisi 11. bölümüyle karşısındaydı. Murat, Hasan'ın kardeşim dediği Kadir ve arkadaşları tarafından kaçırıldı. Olaylar Hasan'ın kontrolü dışında gelişiyor. Çocuk 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Hasan oğlu Efe'yi alabilmek için her yolu deneyecek.

Star TV'nin sevilen dizisi Çocuk 11. bölüm ile ekranlardaydı. Çocuk 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Çocuk 12. bölümde neler yaşanacak?

Çocuk 12. bölüm fragmanında Asiye oğlu Hasan'a Efe'ye daha iyi koşullarda bakabilmesi için malının üçte ikisini teklif ediyor. Hasan bu teklife ne cevap verecek. Diğer yandan Ali Kemal, Hasan'ın Efe'yi almaması için her yolu deniyor. Hasan, Ali Kemal'e rest çekiyor.

Çocuk 11. bölüm özeti

Hasan ve Karasu ailesi arasında büyük bir yüzleşme yaşanır.

Hasan’ın Şule’den duyduklarıyla dünyası altüst olur. Efe, Hasan’ın oğludur. Bunca sene öldüğünü düşündüğü, bunun için kendini suçladığı oğlu gözünün önündedir. Hasan, bütün öfkesiyle köşke giderken Asiye ve Ali Kemal de Zeynep’ten Hasan’ın her şeyi öğrendiği bilgisini alır. Asiye, korkuyla Ali Kemal ve Efe’yi evden uzaklaştırmaya çalışırken Ali Kemal hiçbir yere gitmemekte kararlıdır. Hasan ve Karasu ailesi arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Hasan’ın elindeki silahla bir adım ileriye gitmesine oğlu engel olur. Hasan dağılmıştır… Ona baba demesi gereken oğlu, Hasan’ı amcası bilmektedir. Ona söylenen bu yalanın içinde, sevdiği en çok güvendiği Akça’nın da payı vardır. Hasan ve Akça’nın yolları büyük bir tartışmayla ayrılırken Şule de Zeynep’le birlikte köşkten kovulur.

Haberin Devamı

Akça affedilmek için yalvarıp medet umarken Hasan için oğlunu almaktan başka düşündüğü bir şey yoktur. Asiye anneliğine yenik düşerek baba oğlu bir araya getirirken… Ali Kemal bu durum için daha büyük önlemler alması gerektiğine karar verir.

Oğlundan mahrum edilen Şule Efe’nin yurt dışına gönderildiğini öğrenir. Ali Kemal’in bu hamlesi, Hasan’ın Burak’ı kaçırmasıyla karşılık bulur. Ama Hasan bu oyunda tek başına değildir. İki baba oğullarına kavuşmak için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girerken, Zeynep’in ödeyemediği borcu herkesin dahil olacağı bir belaya doğru adım adım yaklaşmaktadır.

Çocuk yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Çocuk 12. bölüm fragmanı