Magazin Çukur 23. bölüm ön gösterimi yayınlandı: Aliço nerede? (son bölüm)

Çukur 23. bölüm ön gösterimi yayınlandı: Aliço nerede? (son bölüm)

Paylaş
Çukur 23. bölüm ön gösterimi yayınlandı: Aliço nerede? (son bölüm)

Çukur 23. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde Elvis'in kadınları serbest bırakıp bırakmayacağı en çok merak edilen konu... Diğeri ise Aliço'nun nerede olduğu...

Çukur 23. bölüm mn gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde Baykal hala rehin vaziyette... Koçovalı kadınlar ise tutsak ve canları tehlikede... Şimdi birkaç mühim soru cevabını bekliyor. Kadınlar bırakılacak mı yok öldürülecek mi? Yamaç Baykal'ı serbest bırakacak mı?

YAMAÇ ALİÇO'NUN PEŞİNDE

Yamaç, Meke'yi de yanına alarak Aliço'nun kaldığı yere gidiyor. Barakada çıkan malzemeler hem Meke'yi hem de Yamaç'ı şaşırtırken, Yamaç'ın gözüne kadın fotoğrafı çarpıyor ve kafasını kurcalamaya başlıyor. İkilinin acilen Aliço'yu bulması gerekiyor.



ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir.

Vartolu’nun, Koçovalılarla birlikte Baykal’a oynadığı oyunun beklenmedik ve ağır bir bedeli olacaktır. Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Baykal’ı kurtarmak için Koçovalıların karşısına geçen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço Hale’nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşecek, Nazım ise kırılan gururunu onarmak için kurduğu planı emin adımlarla ilerletecektir. Yeni bölümde gerilim doruk noktasına çıkacak.

Çukur'un son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

ÇUKUR 22. BÖLÜM

Haberin Devamı