Magazin Çukur'da Koçovalı kadınlar kurtuluyor! 23. yeni bölüm fragmanı

Çukur'da Koçovalı kadınlar kurtuluyor! 23. yeni bölüm fragmanı

Paylaş
Çukur'da Koçovalı kadınlar kurtuluyor! 23. yeni bölüm fragmanı

Çukur 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde, Vartolu Saadet ve Koçovalı kadınları kurtarmak için çatışmaya giriyor. Bol aksiyon sahnesinin yaşandığı dizide sonunda Koçovalı kadınlar kurtuluyor.

Çukur 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Elvis tarafından kaçırılan Koçovalı kadınlar için amansız bir mücadele veriliyor. Vartolu adamlarıyla Saadet ve diğer kadınları kurtarmak için çok büyük bir çatışmaya giriyor. İdris mahremlerine giren Elvis'i bitimek için düğmeye basıyor. Sena'nın ise korkusu hala geçmiş değil Yamaç'a "Bitti mi?" diye soruyor. Bakalım bu heyecan dolu bölümde Elvis'in sonu gelecek mi?

Çukur'un 23. bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir.

Vartolu’nun, Koçovalılarla birlikte Baykal’a oynadığı oyunun beklenmedik ve ağır bir bedeli olacaktır. Asıl mücadelenin yeni başladığı Çukur’da Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Baykal’ı kurtarmak için Koçovalıların karşısına geçen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço Hale’nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşecek, Nazım ise kırılan gururunu onarmak için kurduğu planı emin adımlarla ilerletecektir. Yeni bölümde gerilim doruk noktasına çıkacak.

Çukur son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

ÇUKUR 22. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı