Cumartesi Postası Bu pazar başka pazar

Bu pazar başka pazar

Paylaş
Bu pazar başka pazar

Sanal alışveriş şansı veren sayısız siteye bir yenisi eklendi: luksbazaar.com. Genç girişimci Serra Berdan'ın kurduğu 'butik hediye sitesi'ndeki kaliteli ürünler birbirinden şık paketlerle teslim ediliyor adrese. Ne alacağını bilemeyenler ya da zor beğenenler için Serra Hanım danışmanlık hizmeti de veriyor

HABER: Nehir ÇAĞRI

Yoğun iş temposu, hayat koşuşturması derken alışverişimizi internet başında yapar olduk. İşadamı Haluk Berdan’ın kızı olan Serra Hanım da özel günlerde arkadaşlarına hediye almaya zaman bulamayınca lüksbazaar.com’u kurmuş. Lüksbazaar.com bir alışveriş sitesi. Yerli-yabancı 200 marka ve toplam 6 bin ürün var. Ünlü markaların ürünlerinden evinde cam sanatıyla uğraşan bir sanatçının tasarımlarına kadar pek çok şey bulunuyor bu sitede.

Ancak bu site, benzerlerinden biraz daha farklı. Lüksbazaar.com’da, satın alınan her şey özenle paketleniyor. Ürüne göre 23 farklı hediye paketini hazırlayan, Serra Hanım’ın kendisi. Ve tüm paketler de birbirinden albenili. Şık kağıtlar, binbir renkli kurdeleler, keçeden yapılmış figürler, ponponlar kullanılıyor paketlerde. Siteden ne seçerseniz ona göre hazırlanıyor paketi.

Örneğin, ağır bir davete gidecekse hediyeniz, siyahbeyazlı bir paket yapılıyor. Yılbaşı hediyeleri genellikle yaldızlı kağıtlardan, sevgililer günü armağanları da kırmızı kalp figürlü modellerden hazırlanıyor. Doğum yapan tanıdığınıza hediye gönderecekseniz, pembe-mavi renkleri yansıtan ayıcıklı kağıtlarla ve ponponlarla yapılıyor paket.

Serra Hanım “İki standart hediye paketimiz hariç diğer tüm paketlerde 5.99 TL alıyoruz. Belirli limitin üzerine çıkan alışverişlere de hediye paketini ücretsiz yapıyoruz” diyor. Günde bin kişinin ziyaret ettiği sitenin kurucusu Serra Berdan, kadınların ev eşyası, erkeklerin ise teknolojik ürünler almayı tercih ettiğini söylüyor. Ve ekliyor; “Ne alacağını bilemeyen müşteriye danışmanlık hizmeti veriyorum.”

HEDİYE LİSTESİ

Sitenin bir başka cazip tarafı da yüzlerce farklı markadan oluşturulabilecek ‘hediye listesi’. Evlenecek çiftler siteye girip bir hediye listesi oluşturuyor. Listede yemek takımından çamaşır makinasına kadar bir evin ihtiyacı olan her şey var.

Müstakbel gelin listeyi yakın çevresine iletiyor, onlar da bütçelerine göre seçilmiş listeden herhangi bir hediyeyi satın alabiliyorlar. Ah, çamaşır makinasını almaya gücü yetmeyenler istediği miktarda katkı yapabiliyor. Başkaları da onun üstüne para koyarak çamaşır makinasını topluca almış oluyorlar.

Haberin Devamı