Cumartesi Postası Gençleşmek için kök hücre yaptırdı

Gençleşmek için kök hücre yaptırdı

Paylaş
Gençleşmek için kök hücre yaptırdı

POSTA'dan Bekir Saçar'ın 'Görünen adam' köşesinde kimler yok ki..

Sosyete ve şov dünyasının ünlü hanımları kök hücre yöntemiyle gençleşip güzelleşiyor. Oyuncu Tuba Ünsal da bu modaya beş yıl önce uymuştu.

Haberin Devamı

Yedi ay önce Mirgün Cabas’tan boşanan Tuba geçen pazartesi günü Burak Kut’un eşi plastik cerrah Cansen Yeni’nin Nişantaşı’ndaki kliniğinde tekrar kök hücre tedavisi yaptırdı. (Kök hücre tedavisinde kulak arkasından alınan dokudan laboratuarda yeni kök hücreleri üretilip yüze enjekte ediliyor.)

Sessiz sedasız nişanlandılar

Ciner Grubu’nun patronu Turgay Ciner’in oğlu Atilla, bir senedir oyuncu Gözde Türkpençe ile flört ediyordu.

Atilla ile Gözde geçen hafta evlilik yolunda ilk adımı atıp aile arasında yapılan törenle nişanlandı. Nişanlılık süresini uzatmak istemeyen çift önümüzdeki yaz da nikah masasına oturacak.

44 yılın şerefine kutlama

Metin Fadıllıoğlu 1975’te Etiler’de Celal, Ahmet Çapa kardeşler ve Mehmet Tuna ile Şamdan’ı açmıştı. İlk müşterileri olan Mehmet Gürsoy, Yakup Kuriş, Hasan Sel, Serim Sunguroğlu, Levent Penso, Emir Yargıcı, Zeynep Fadıllıoğlu, Mehmet Kazma, Metin Sarıyer ile Ayça Dinçkök’ün Reşitpaşa’daki restoranı KİS’te buluştu. Arkadaşlıkta 44 yılı geride bırakan sıkı dostlar eski güzel günleri yâd edip eğlendi.

Haberin Devamı

Dostça boşandılar

Amatörlerin spor ve yarış hayatlarını geliştirmeleri için Delta Spor’u kuran rallici Volkan Işık, 12 yıldır evli olduğu eşi Ebru Hanım’dan geçtiğimiz hafta boşandı. Anlaşarak dostça boşanan çift evlerini de ayırdı.

Volkan Işık ilk evliliğini Bahar Bellisan ile yapmıştı. Volkan Işık ilk Türk yarış otomobili Volkikar’ın tasarımcısı ve üreticisi.

CEO’luğa hızlı girdi

13 ülkede 50 markaya ait 170 restoranı bulunan D.ream’de geçen hafta görev değişikliği yapıldı. D.ream’in CEO’su Levent Veziroğlu’nun yerine Borsa, Parle, Masa ve Rüya’da Ferit Şahenk’in ortağı olan Rasim Özkanca’nın oğlu Umut getirildi. Umut Özkanca geçen yıl Londra Mayfair’de açılan Rüya’yı işletiyordu.