Cumartesi Postası Hiçbir yerimde estetik yok

Hiçbir yerimde estetik yok

Paylaş
Hiçbir yerimde estetik yok

Onu, oyuncu sevgilisi İlker İnanoğlu'nun yanında görüp tanıdık. Ardından sadece bir gün süren evliliği ile

Röportaj: Çağnur Hatipoğlu
cagnurhatioplu@gmail.com

Haberin Devamı

Güzellik yarışmalarındaki iyi dereceleri, iki üniversite bitirmiş olması bile Özge Ulusoy’a yapıştırılan ‘olaylı sevgili’ etiketini silemezken imdadına ‘Survivor’ yetişti.Güzel manken “Beni züppe, kaprisli görüyorlardı. Gerçek Özge’yi tanıtmak için adaya gittim” diyor. Tanıttı da... Biraz da ‘Bugün Ne Giysem’in katkısıyla o, artık evimizin bir ferdi gibi.

Ne yapıyorsun? Nasıl gidiyor hayat?

Haftalardan sonra kendi işlerime vakit ayırabiliyorum. Özellikle de bakımıma... İşim gereği bakımlı olmaya dikkat ediyorum. Saç ve cilt bakımı yaptırıyor, diyetisyenime gidiyorum.

Bu incecik halinle diyetisyene mi gidiyorsun? Şaşırdım!

Evet ama sağlıklı beslenmek için... Çünkü bu sene çok yoğun tempoda çalıştım. Bir gün yiyor, ertesi gün yemiyordum. Düzenimi kaybetmiştim, bu yüzden çabuk yoruluyordum, halsizdim. Kendime içten bir takviye yapmak istedim.

Haberin Devamı

Oynadığın ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’ adlı dizi çok çabuk bitti.

Yeni ve denenmemiş birşey yapmak istedik. Komedi ve sitcom’da yer almayı çok istemiştim. Absürd komedi tarzında bir dizi olduğu için insanlara enteresan geldi. Ama bana hâlâ twitter’dan ‘neden diziniz bitti?' diye mesajlar geliyor. En çok, çocuklar ve gençler sevmişti. Dizi bitti ama biz birbirimizden kopmadık, hâlâ görüşüyoruz. Hatta sana şunu söyleyeyim; dizi biterken birbirimizden ağlayarak ayrıldık.

Oyunculuğunu nasıl buluyorsun?

O dizide oyunculuğumla ilgili çok güzel eleştiriler alıyordum. Çok profesyonel bir ekiple çalıştım.

Ekibinde olduğun ‘Bugün Ne Giysem’ moda programı devam edecek mi?

Evet. Yaz tatiline girdik ama önümüzdeki sezon program devam edecek. ‘Bugün Ne Giysem’ ile evlere girdim. Moda, halktan uzaklaştırılıyordu hep. Özel davetler, pahalı kıyafetlerle insanlara biraz üstten bakıyordu. Halbuki çok düşük bütçelerle çok şık olunabiliyor. Biz, bu programda insanlara bunu öğretiyoruz.

Başka projeler var mı?

Şu an defileler var. Çalıştığım belli markalar şehir dışında tanıtım yapacak. Sonra da tatil yapacağım. Yeni sezon için de sinema ve dizi teklifleri geliyor, onları değerlendireceğim. Hayırlısı olsun.

Haberin Devamı

Tatil programın nasıl?

Ankara’ya, annem ve babamın yanına gideceğim. Oradaki akrabalarımın da gönlünü almış olurum. Sonra arkadaşlarımla beraber yurt içi ve yurt dışı tatillere çıkacağım. Gidip öyle bir ay aynı yerde kalamam, gidip döneceğim. Tatile gitsem, dört gün sonra kaşınmaya başlarım ‘ne yapacağım’ diye.

‘Yaşadığım aşk beni ilgilendirir’

Özel hayatın nasıl gidiyor?

Güzel gidiyor. Özel hayatım iyi gidince bu fiziğime de yansıyor.

Senden yaşça küçük Hacı Sabancı ile berabersin. Aradaki yaş farkı sürekli konuşuluyor. Bu seni üzüyor mu?

İçtenlikle cevap veriyorum: Bu yaşadığım sadece beni ilgilendirir. Dışarıdan gelen hiçbir tepki beni etkilemiyor. Ne yaşadığımı en iyi ben biliyorum. Çok mutluyum. Bu konuyla ilgili olarak konuşmayı sevmiyorum.

İlişkinizi ailesinin onaylamadığı doğru mu peki?

Yorum yok. Zaten bir yerden çıkarken ister istemez çekiliyoruz. Bir de üstüne konuşmak istemiyorum.

Sevgilinin sana Ferrari aldığı doğru mu?

Ben araba kullanmayı bilmiyorum (gülüyor). Hayatımda hiç arabam da olmadı. Güzellik yarışmalarından iki kere araba kazandım, onları da satıp ev aldım. Yazılan haberlere bakarsanız; güya ben, onun arabasının rengine karar vermişim. Ama konunun benimle ilgisi yok, arabası benden önce de vardı. “Hiç pişman olmadım”

Haberin Devamı

“Hiç pişman olmadım”

Bu kez mutlusun yani.Demek ki önceki ilişkilerdeki pişmanlığın etkisinde değilsin.

Hayatımda pişman olduğum hiçbir şey yok. İnsan, hayatta her zaman herşeyi yaşayabilir. Kendimi de başkasını da kınamıyorum. O yüzden etrafımdakiler beni sevip sayıyor.

İyi kalpli olduğunu söyleyebilir miyiz?

Cevabını ben veremem ama böyle söyleniyorsa ne güzel! Ama yardımseverim. Elimden geldiğince hem kurumlara hem etrafımdakilere yardım
etmeyi severim. Allah’ın bize verdiğini biz de muhtaç olana vermeliyiz ki, hayatımız daha bereketli olsun.

Bundan sonrası için bir hayalin var mı? Evlilik gibi...

Tabii ki isterim ama zamanı var. Şu an hayatımın en güzel dönemindeyim, evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum. Çok ilerde kendi sanat galerimi açmak istiyorum. İkinci üniversitemde kuratörlük okudum. Bununla ilgili birşey yapmak istiyorum. Ama önce televizyondaki yerimi sağlamlaştırmalıyım.

Haberin Devamı

“Vücudumda estetik yok”

Kendinde bir değişiklik yapmayı düşünüyor musun?

Şu an kendimi çok beğeniyorum.Özellikle saçımı herkes soruyor. Eskiden siyah renkli ve kısacıktı. Daha da uzatmak istiyorum.

Birçok kez estetik yaptırdığın doğru mu?

Twitter’dan da çok söyleniyor bu. Vücudumun hiçbir yerinde estetik yok. Olsa söylerim, çünkü estetiğe karşı değilim. Yaş ilerleyince müdahale
edilebilir. Bize bu imkanlar veriliyorsa, kullanmalıyız. Ama dozunda... Şu anda sadece cildime kolajen ve oksijen bakımı yaptırıyorum.

Bacakların çok güzel. Özel bir bakım uyguluyor musun?

Bacaklarım hem ‘Survivor’ hem ‘Yok Böyle Dans’ta ön plana çıktı. Gerçekten çok beğeniyorlar. Bunun için bol bol yürüyor, yüzüyor ve çok su içiyorum.

Evde uyguladığın özel bir reçeten var mı?

Yok. Evde genellikle dinlendiğim için “Yüzüme krem, cildime maske süreyim” diyemiyorum.

Senin için internette ‘betonarme kız’ yakıştırması yapılmış.

Evet, ben de okudum (gülüyor). İltifat olarak aldım. Herhalde argo dilde ‘taş gibi kız’ demek istemiş.

‘Kendimi tanıtmak için Survivor’a katıldım’

‘Survivor’ kariyerin için dönüm noktasıydı, değil mi?

Evet ama başka dönüm noktaları da var hayatımda: Konservatuarı kazanmam, bale bölümünde okumam, sakatlanıp baleyi bırakmam, ikinci üniversiteyi okumam... Ardından 2001’de Elite Model Look’a katılıp üçüncü olmam. 2003’te Türkiye Güzellik Yarışması’nda ikinci seçilmem. Ve Uğurkan Erez’le tanışmam...

Ama en önemlisi hangisi?

‘Survivor.’ Çünkü insanlar bana önyargılı bakıyor, hakkımda “Çok kaprislidir, züppedir” deniyordu. ‘Survivor’a gitme amacım gerçek Özge’yi tanıtmaktı.

’Survivor’dan sonra hayatına neleri ekledin ya da çıkardın?

Adada çok boş zamanımız vardı. Hayatını gözden geçirmeye başlıyorsun. ‘Ben nerede hata yaptım, kimi kırdım, kim beni kırdı’... Döndükten sonra ona göre hayatımdan çıkardığım insanlar oldu.

Adadan hâlâ görüştüğün kişiler var mı?

Pascal Nouma ile sık görüşüyorum. Derya, Taçmin, Ebru ile Asena’yla da telefonlaşırız. Farklı taraflara dağıldık ama kalbimiz bir.

(16.06.2012 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır )