Cumartesi Postası Ünlü aşıkların astrolojik geleceği

Ünlü aşıkların astrolojik geleceği

Paylaş
Ünlü aşıkların astrolojik geleceği

Astrolog Filiz Özkol ünlü çiftlerin gerçekte ne kadar anlaşıp anlaşamadığını, birbirlerine uygun olup olmadığını yıldızlara sordu. İşte ünlü aşkların astrolojik haritası

GÜZİDE YÜLEK

Haberin Devamı

gyulek@doganburda.com

KEREM ALIŞIK&SONGÜL ÖDEN

ORTA KARAR

Songül Öden’in hava elementleri, Kerem Alışık’ın ise toprak elementleri fazla. Kerem duygusal gibi görünüyor ama sağlamcı bir yapıya sahip, ince hesapları var. Her şeyin sağlamasını yapıyor. Songül daha yumuşak yönlere sahip. Kuşkucu, kolay etkileniyor ama iç sesi daima doğruyu söylüyor. Sezgileri çok güçlü. Derin düşünüyor, iyi kalpli, güzel konuşuyor.

Görünüşte anlaşan bir çift. Kerem sürekli aktif. Hatalarını kabul etmiyor, ediyormuş gibi yapıyor. Songül’ün ani değişimleri Kerem’in değişimleri ile çarpışabilir. Ayrıca Kerem çok eleştirel. Songül ise eleştiriye gelemeyen bir kişiliğe sahip. Onlarınki orta karar bir aşk olabilir. İlk heyecan bitince kusurlar patlayacaktır. Tamamlayıcı öğeleri doğru kullanmaları gerekir.

Haberin Devamı

ENGİN ALTAN DÜZYATAN & ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

KALİTELİ BİR İLİŞKİ

Özge Özpirinçci, Koç burcu. Hırslı ve atak. İdealleri var. Aynı zamanda şüpheci. Kolay kolay hiçbir şeye inanmaz, güvenmesi şart. Pire için yorgan yakabilecek bir yapıda. Saygı duyacağı birini yanında ister. Düşündüğünü gerçekleştirir. Hayalleri için sıkı bir disiplinle çalışır. İç dünyası çok zengindir. Engin Altan, Aslan erkeği. Gururlu ve ailesine düşkün.

Yönetmeyi seviyor. Özge gibi ateş grubundan; Aslan ve Koç birbirini tamamlar. Aynı gruptan oldukları için birbirlerinin dilini iyi çözerler. Engin Altan Düzyatan sistematik ve disiplinli çalışır. Ailevi geleneklerini sürdürür. Annesi çok önemlidir. Mükemmelliyetçidir. Kaliteli bir ilişki onlarınki. Aralarında eğlence de var. Tek tehdit Özge’nin inatçılığı ve alınganlığı olabilir. Özge küsmeyi unutmalı. İkisinin de pratik zekalı oluşu onları mükemmel bir ilişkiye hazırlar. Evlilik açısından birbirlerine uygunlar.

KIVANÇ TATLITUĞ&AZRA AKIN

iLAHi BiR AŞK VE SONU EVLiLiK

Çok ilginç bir ilişki. İlahi bir aşk. Birbirlerinden kopmaları çok ama çok zor. Kıvanç kıskanç, evcil ama Azra’ya çok bağlı. Birbirlerine delicesine aşıklar. Aşk gezegeni olan Venüsleri uyumlu. Aşkta ikisi de mükemmelliyetçi. Azra özgürlüğüne çok düşkün ama temelde bağlılığı seviyor. Üstelik Azra, Kıvanç’a göre daha çapkın. Yine de Kıvanç’sız yapamaz. Kıvanç ise fazla sahiplenici. Aralarındaki çekim çok fazla. Bir ayrılıp bir barışarak sonunda evlenirler.

Haberin Devamı

BEREN SAAT& KENAN DOĞULU

DENEMEYE DEĞER BİR AŞK

Beren çok akıllı ve zeki. Maddeyi ve parayı seviyor, zaten yatırımcı bir kafası var. Hem Kenan’ın hem de Beren’in su elementi ağır basıyor. Ten uyumları mükemmel. Kenan Doğulu görüntüsünün aksine sinirli bir yapıya sahip. Çok çabuk parlayabiliyor. Beren’in alıngan yönü bunu tolere edemeyebilir. Hafızası da çok iyi olduğundan yapılanı asla unutmayacaktır. Zaten hataları kolay affetmiyor. Kenan, hayatının kararını vermek istiyor. Gerçek anlamda aile ve yuva kurmanın dışında duygusal hayatında en mutlu anları yaşıyor. Venüs ve Mars çok uyumlu. Kenan’ın iniş ve çıkışları bazen sorun yaratabilir ama denemeye değer bir aşk. Bu çift her an evlenebilir.

HATiCE ASLAN&KENAN ECE

SOĞUK BİR ALIŞVERİŞ

Kenan Ece kaprisli bir yapıya sahip. Özgürlüğüne düşkün. İşine karışılmasından hoşlanmıyor. Disiplinli gibi görünüyor ama kendi kuralları içinde yaşıyor. Benmerkezci bir hali var. Eğlenceli, yapıcı, sevgi dolu bir yansımanın altında anlayışsız ve egosuna düşkün bir kişilik barındırıyor. Karşısındaki kişilerle esprili bir dille konuştuğu için seviliyor. Onların komik ve mizahi yönlerini çabuk görüyor.

Haberin Devamı

Hatice Aslan akıllı, zeki ve matematiksel çalışan bir beyne sahip. Duygusal görüntüsünün yanında güçlü sezgileri olan ve karşısındakinin hatalarını çabuk gören bir yapısı var. Bu yönüyle Kenan’ı tedirgin edebilir. Soğuk bir alışveriş. Başlangıçtaki esprisini zaman içinde kaybedecektir. Bu aşk çok zayıf sinyaller veriyor.

CANAN ERGÜDER&TARDU FLORDUN

EVLİLİK ÇOK UZAK

Canan tutucu ve içine kapanık biri. İçsel duyguları çok yoğun ama son derece eğlenceli. Aile bağlarını seviyor, ne var ki özgürlükçü ve kendini ıspat etme çabasında. Ayakları üstünde sağlam duruyor. Yengeç’in verdiği dişisel özelliğini iyi kullanıyor ama sözünü esirgemiyor, küstüğü zaman arkasına bile bakmıyor. Güçlü bir karaktere ama içinde çok çabuk kırılabilecek yapıya sahip. Ser verir sır vermez yapısı ile çevresindeki gizemi korumasını bilir. Sinir sistemi hassas olduğu için başını ağrıtacak olaylardan uzak kalmaya çalışır. Çalışkan ve disiplinli.

Haberin Devamı

Tardu Flordun çok daha ilginç bir kişilik: İşine aşık. Sosyal hayatı seviyor ama pek karışmak da istemiyor. Olması gereken yerlerde oluyor ve evinde yaşamayı seviyor. “Hayır” cevabından hoşlanmıyor. Çekiciliği ve kişisel cazibesi çoğu kez başına sorun olabiliyor. Duygularını anlatırken kişinin gözlerinin içine bakarak karar veriyor. Onlar için, evlilik biraz uzak.

KADİR İNANIR& JÜLİDE KURAL

ARALARINDAKİ ELEKTRİK ÜST NOKTADA

Kadir İnanır yaşamı sadeleştirmekten yana, her türlü zorlukla savaşan bir yapısı var. İnatçı. Kendine dikte edilen fikirlerden hoşlanmıyor. Ona yol gösterilebilir ama etkin olunamaz. Dikkatli ve programlı çalışır. Rahat görünse de müthiş duyarlı. Pratikliğe önem verir, verimli olmayacak işlerde çalışmak istemez. Yaşam onun için güven ve sevgidir.

Sevdiklerine bağlıdır, kan bağının olduğu kişilerle duygusal iletişimini koparmaz. Jülide Kural ise amaçlarına ulaşma konusunda tutkulu, inatçı, savaşçı. Onun için ev huzuru çok önemli. Dürüstlüğe çok önem veriyor. Derin duyguların insanı. Kırıldığı zaman kinci tarafı ortaya çıkıyor. Gizli korkuları var. Zayıflığa tahammülü yok. Sabırsız yapısına rağmen gerektiğinde beklemeyi bilir. Özetle, Kadir İnanır ile huyları aynı. Aralarındaki elektriklenme üst noktada olduğu için birbirlerini çekmeye devam ederler.

MURAT BOZ&ELİZ SAKUÇOĞLU

TATLI BAŞLAR AMA YALPALAR

Murat Boz derin bir anlayışa ama bir o kadar da zorlukları olan bir yapıya sahip. Üst düzey kriterleri var. Kimseye kolayca inanmaz. Sahiplenici, eleştirici ve ayrıntıcı. Doğruluğuna inandığı düşüncelerini savunmaktan çekinmez. Mükemmel olmak için her türlü olanağı sonuna kadar kullanır. Sabit düşünme konusunda ısrarcıdır. Eliz ise akıllı bir kız. Düzenli ve düzenleyici, sanatsal yönleri çok güçlü. Yaratıcı, becerikli. İkisinin arasındaki ilişki daha sonra huzursuzluk yaratabilir. İyi başlayan bu aşk, zamanla yalpalama sinyalleri verecektir.

(09.02.2013 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)