Magazin Dağhan Külegeç’in karısı Tuğba Aytaş kimdir? Tuğba Aytaş kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?

Dağhan Külegeç’in karısı Tuğba Aytaş kimdir? Tuğba Aytaş kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?

Paylaş
Dağhan Külegeç’in karısı Tuğba Aytaş kimdir? Tuğba Aytaş kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?

Dağhan Külegeç, aile arasında düzenlenen törenle sevgilisi Tuğba Aytaş ile nişanlanmıştı. Şimdi ise yine sessiz sedasız bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Güzel haberin ardından ‘Dağhan Külegeç’in karısı Tuğba Aytaş kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?’ ‘Tuğba Aytaş ne iş yapıyor?’ araştırmaları da yoğunluk kazandı. İşte Kavak Yelleri dizisinde Efe karakteri ile Türk halkının gönlünde yer eden Dağhan Külegeç ve eşi hakkında detaylar…

Magazin dünyasında evliler kervanına Dağhan Külegeç de katıldı. Oyuncu evlilik haberini sosyal medya hesabından  'It is official' (resmileşti) notuyla paylaştı. Dağhan Külegeç’in karısı Tuğba Aytaş, magazin severlerin yakın takibine alındı…

Haberin Devamı

DAĞHAN KÜLECEÇ KİMDİR? 

Dağhan Külegeç, 18 Ekim 1978 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü tiyatro sanatçısı Altan Erbulak’ın torunu olan ünlü ismin annesi oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak, babası ise kaligraf Rıza Külegeç'tir.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Dağhan Külegeç 1998 yılında Baba Bana Reyting Al adlı dizide rol alarak ilk kez kamera karşısına geçti. Ali Taran tarafından yönetilen McDonald's reklamıyla ilk kez bir reklam filminde oynadı.
1994-1998 yıllarında Sıcağı Sıcağına adlı programda montaj ekibi, 2002 yılında A Takımı adlı programda yardımcı yönetmenlik, reji asistanlığı, 2000 yılında Arka Pencere reklam şirketinde yönetmen asistanlığı, 2002-2003 yılında atv’de yayımlanan G.A.G. programında yardımcı yönetmen, 2004 yılında ise S'nek TV'de yayımlanan Over Game adlı bilgisayar oyunu programında sunucu ve yapımcı, aynı kanalda Püf Noktası programında oyuncu ve yönetmen olarak çalışmıştır.

Haberin Devamı

Dağhan Külegeç daha sonra 2002 yılında Show TV'de yayımlanan Aslı ile Kerem adlı diziye Barışcan Gökçe rolüyle konuk oyuncu olarak katıdı. 2003-2004 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Lise Defteri adlı dizide Serhat adlı karaktere hayat verdi. Bu dizinin sona ermesinin ardından yine aynı kanalda 2005-2006 yılları arasında Jilet Metin karakteriyle Hırsız Polis dizisinde sevenlerinin karşısına çıktı.
Dağhan Külegeç’i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında yayımlanmaya başlayan ve ilk defa başrol oynadığı TV dizisi Kavak Yelleri oldu. Dizide Efe Kaygısız karakterini canlandıran oyuncu 2009 yılının sonunda diziye konulan bir araba kazası sahnesiyle kadrodan çıktı ancak 2010-2011 yıllarında hayranlarının yoğun isteği üzerine diziye geri dönme kararı aldı.

2013 Star TV'de yayımlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasına 'Ünlüler' takımında başlayıp, oyun kuralları gereğince 'Gönüllüler' takımına geçiş yapan Dağhan Külegeç, Panama'da yapılan bu yarışmada tam 12 hafta kaldı.
Eylül 2013 yılında ise Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en büyük bütçesine sahip olan ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatıldığı Fatih dizisine başladı ancak dizi 5. bölümde final yaparak ekranlara veda etti.
Dağhan Külegeç 2014-2015 yılları arasında Kiraz Mevsimi adlı dizide Mete Uyar, 2017 yılında komedi dizisi Yeni Gelin'de Kağan Bozok karakterini canlandırdı.
2020 yılında BKM'nin hazırlamış olduğu Güldür Güldür Show isimli komedi programında yer aldı.
2021'in Aralık ayında Dark İstanbul Yayınları'nın yayımladığı kolektif kitap olan Salgın İstanbul Antoloji kitabında Salgın Günlükleri adlı hikayesini yayımladı.

Haberin Devamı

DAĞHAN KÜLEGEÇ’İN KARISI TUĞBA AYTAŞ KİMDİR?

Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş ile bir süredir beraber olduğu biliniyordu. Genç kadın hakkında internette bir bilgi bulunmuyor. Külegeç’in annesi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Çok tatlı bir kızı istedik, o güzelim ailesi de kabul etti. Söz kestik, nişan yaptık. Artık resmi olarak kayınvalide oldum! Artık düğünü konuşuyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş, uzun yıllardır devam eden ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Çift, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde mutluluğa 'evet' dedi. Ünlü oyuncu ile eşinin nikâhta gelinlik ve damatlık yerine ceket ve gömlek giymesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Mutlu haberi 'It is official' (resmileşti) notuyla Instagram hesabından müjdeleyen Külegeç'in nikâh kareleri, yaklaşık 10 bin beğeni aldı. Aralarında İbrahim Kendirci, Fatma Toptaş, Seda Akman, Hakan Hatipoğlu, Arzu Yanardağ ve Uğur Bilgin ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisi de oyuncuya tebrik mesajları gönderdi.